Schimbare uriașă la Profi. E anunțul zilei de joi, 29 septembrie

Ana Anitoiu 29.09.2022, 15:17
Schimbare uriașă la Profi. E anunțul zilei de joi, 29 septembrie

Are loc o schimbare uriașă la Profi, după o perioadă de trei ani. Este anunțul zilei de joi, 29 septembrie. Retailerul cu cea mai mare acoperire geografică din România va trece într-o nouă etapă, începând de sâmbătă, 1 octombrie.

Ce schimbare are loc la Profi

Mai exact, lanțul de magazine Profi va avea o nouă conducere. Pawel Musial părăsește, după trei ani, funcția de director general, predând-o actualului vicepreședinte și Chief Operating Officer Gaetan Pacton. Acesta va prelua oficial funcția sâmbătă, 1 octombrie.

„Am plecat din Polonia în 2003. A venit un moment al vieții în care m-am uitat la ce am câștigat și ce am pierdut și am decis că este momentul să termin cariera de executiv. Voi rămâne în retail, dar este momentul să îmi onorez promisiunea față de familie.

De câteva luni mi-am pregătit succesorii. Vineri este ultima mea zi la Profi, dar direcția companiei nu se va schimba. Lucrez la Profi de 11 ani, timp în care am încercat să dau ce e mai bun din mine pentru a livra cele mai bune rezultate. Cred în modelul Profi”,  a declarat Pawel Musial în cadrul evenimentului.

Schimbare uriasa la Profi
Gaetan Pacton si Pawel Musial

Fostul director general al Profi, despre obiectivul său

Pawel Musial revenise la conducerea companiei în anul 2020, după o pauză de cinci ani. Numit inițial Executive Chairman, a preluat ulterior funcția de director general. El a vorbit despre obiectivul pe care l-a avut în perioada în care s-a aflat la conducerea Profi.

„Obiectivul meu a fost să construim un nou format de supermarket care să ofere cumpărături de proximitate, cu prețuri convenabile și calitate bună, atractiv pentru toate categoriile sociale. Rezultatele de până acum arată că obiectivul inițial a fost atins,

iar echipa condusă de Gaetan Pacton în calitate de director general în exercițiu vor duce mai departe munca pe care am început-o, oferind clienților noștri din întreaga țară experiențe de cumpărare de cea mai bună calitate în categoria lor,” a declarat Pawel Musial.

Cine este noul director general al Profi

Gaetan Pacton are mai bine de două decenii de experiență în retailul alimentar din România. Anterior, a lucrat la Carrefour, Univers’all și La Fourmi. La Profi a avut funcțiile de director operațional și director de expansiune.

„Am venit în Profi și m-am alăturat acestei mari echipe în 2011, când compania nu avea decât 83 de magazine. În ultimii 12 ani am reușit să construim rețeaua de retail alimentar cu cel mai mare număr de magazine și cu cea mai rapidă rată de creștere.

Sunt foarte mândru și bucuros să conduc această organizație minunată. Ne vom strădui în continuare să fim retailerul preferat pentru milioane de clienți din întreaga Românie”, a spus Gaetan Pacton.

Profi are peste 1.600 de magazine integrate și partener active în mai mult de 750 de localități din România și 27.000 de angajați.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...