Schimbare uriașă la Neatza cu Răzvan și Dani. Anunțul care îi va bucura pe fani, se întâmplă de săptămâna asta

Nicu Stan 05.03.2021, 15:27
Schimbare uriașă la Neatza cu Răzvan și Dani. Anunțul care îi va bucura pe fani, se întâmplă de săptămâna asta

Schimbare uriașă la Neatza cu Răzvan și Dani. Anunțul care îi va bucura pe fani, se întâmplă de săptămâna asta. Despre ce este vorba, vedeți în articolul de mai jos.

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Răzvan și Dani de la Antena 1? Adevărul a ieșit la suprafață

S-a anunțat o schimbare uriașă la Neatza cu Răzvan și Dani. Anunțul care îi va bucura pe fani, se întâmplă de săptămâna asta la Antena 1.

Cei doi îndrăgiți prezentatori vor face emsiune și duminica, după cum anunță Antena 1. Astfel, gașca super Neatza va fi difuzată în fiecare duminică începând cu orele 10:00.

Când va fi primul matinal duminical

Primăvara aceasta, gaşca Super Neatza cu Răzvan şi Dani vine cu o surpriză pentru telespectatori. Începând din 7 martie, în fiecare duminică, de la ora 10:00, aceştia le dau întâlnire telespectatorilor cu o ediţie fresh de weekend a îndrăgitului matinal de la Antena 1.

Duminica, treziţi-vă când vreţi, dar nu mai târziu de ora 10:00!”, informează Antena 1 telespectatorii.

Ce se va întâmpla în emsiunea de duminica aceasta

Pentru Duminica aceasta Dani Oțil și Răzvan Simion promit telespectatorilor o duminică de neuitat alături de echipa lor, dar și de invitați de seamă. Cei doi prezentatori vor continua campania făcută special pentru luna martie.

Cu această ocazie, telespectatorii vor putea trasmite memelor lor mesaje în direct. ”Astfel, duminica aceasta, gaşca Super Neatza a pregătit o ediţie live cu totul şi cu totul specială, din care nu vor lipsi rubrici noi, interviuri şi live-uri interesante, lifestyle, dar şi multe alte surprize. În luna dedicată femeii, matinalii vor continua campania „Sarut-mâna, mamă”, prin care telespectatorii le pot transmite mamelor lor, în direct, mesaje”, mai informează Antena 1.

Cine va fi invitat în primul matinal duminical de la Antena 1

În plus, în emsiunea de duminica aceasta, în cadrului Matinalului de la Antena 1, Dani și Răzvan o vor avea invitată pe nutriționistul Mihaela Bilic. Aceasta va veni în emsiune cu faturi prețioase despre alimentație pentru telespectatori.

De asemenea, în emisiunea de debut de duminica vor fi prezenți și băieții de la Noaptea Târziu. Ca și în restul săptămânii, celebrul bucătar Nicolai Tand va prezenta telespectatorilor rețete culinare de excepție.

Nicolae Tand va prezenta telespectatorilor preparate culinare de excepție

De asemenea, Mihaela Bilic va veni în platoul Super Neatza cu sfaturi despre alimentaţie şi băieţii de la Noaptea Târziu se vor alătura şi ei distracţiei din platou.

În fiecare duminică, chef Nicolai Tand va fi responsabil cu preparatele ce vor cuceri papilele gustative ale invitaţilor”, mai informează Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe