Schimbare uriașă la Lidl. Se dau 200 de lei în plus. Se întâmplă în toate magazinele din România

Badea Violeta 15.02.2022, 13:44
Schimbare uriașă la Lidl. Se dau 200 de lei în plus. Se întâmplă în toate magazinele din România

Lidl a devenit unul dintre cei mai importanți retaileri alimentari din țara noastră. Primele magazine ale companiei germane au fost deschise în anul 2011, iar astăzi sunt peste 300 de magazine deschise în toate colțurile țării. Recent, reprezentanții celebrului retailer au anunțat o schimbare uriașă. Modificarea se va produce în toate magazinele din România. Iată despre ce este vorba!

Lidl, schimbare majoră în magazinele din România

Lidl România este, fără dar și poate, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate lanțuri de hypermarketuri din țara noastră, fiind preferat de majoritatea românilor.

De-a lungul timpului, celebrul retailer german s-a remarcat prin gama largă de produse și alimente pe care le-o oferă consumatorilor săi, dar și prin prețurile deosebit de avantajoase.

De data aceasta nu vom vorbi însă despre clienții Lidl, ci despre angajați. Reprezentanții s-au gândit să-i răsplătească pentru munca depusă, așa că începând cu data de 1 martie 2022, aceștia vor primii salarii cu 200 de lei mai mari față de anul anterior.

Astfel, cel mai mic salariu va fi de 2.900 de lei net, sumă care include salariul propriu-zis, tichetele de masă, primele anuale de Paşti și de Crăciun, un bonus anual, dar și alte tipuri de bonusuri și sporuri, anunță oficialii companiei, potrivit economica.net.

Cat castiga un angajat LIDL in Franta
Lidl

Alte beneficii ale agajaților Lidl

O altă veste bună este aceea că retailer-ul a crescut și valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați, la 20 de lei pe zi lucrătoare.

De asemenea, acestora li se va dubla și sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din toate magazinele. În plus, angajații au și o asigurare de viață valabilă oriunde în lume.

Reprezentanții retailer-ului german mai precizează că numărul de zile de concediu acordate angajaţilor Lidl crește progresiv în primii ani de activitate în companie.

Concret, acesta poate ajunge până la un număr maxim de 27 de zile de concediu. Acestea includ, de asemenea, și o zi liberă cu ocazia zilei de naștere.

Amintim că, anul trecut, cel mai mic venit net câștigat de un angajat Lidl România era de 2.700 lei, adică 4.400 de lei brut.

De asemenea, angajații beneficiau și de numeroase beneficii, cum ar fi tichete de masă, prime de Paște și de Crăciun, dar și alte tipuri de bonusuri și sporuri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...