Schimbare radicală pentru Dorian Popa. S-a dus special la doctor pentru asta

Mirabela Vasile 23.09.2020, 18:48
Schimbare radicală pentru Dorian Popa. S-a dus special la doctor pentru asta

Dorian Popa a dorit o schimbare radicală. Vedeta chiar  s-a lăsat pe mâna medicului chirurg pentru această ajustare. Acesta și-a anunțat fanii că își va face transplant de păr. Artistul dorește mereu să aibă un fizic de invidiat. De asemenea,  petrece mult timp la sală, dar mereu își lansează o nouă provocare, care să îl schimbe în bine. Astfel, acum a decis să-și facă o intervenție pe care și-a dorit-o de mult. Artistul își face transplant de păr!

Care este marea schimbare radicală pentru Dorian Popa

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Vedeta face furori pe unde trece, iar cuceririle sunt pe măsura succesului său. Totuși, puțini știu că artistul are o relație de câțiva ani. Dorian Popa s-a schimbat mult în relația de cuplu și acum a decis să facă o schimbare și la aspectul fizic.

De altfel, cântărețul a împărtășit cu fanii săi un clip în care se află la o clinică medicală. Și asta pentru a putea să își facă o intervenție chirurgicală la care tot mai multe personalități apelează cu încredere în ultima vreme. Vorbim despre transplantul de păr.

Acesta a publicat primele imagini înainte de intervenție, dar și după aceea, urmând ca peste ceva timp să vadă și rezultatul mult așteptat! Artistul nu e la prima intervenție de acest gen. Acesta a ajuns pe mâna medicului și în urmă cu mai mult timp, din cauza barbăii sale. Fiind nemulțumit de ea și-a făcut un transplant, iar acum se simte cu adevărat un bărbat fericit.

Cum arata acum Dorian Popa
Cum arata acum Dorian Popa

Cine este fratele lui Dorian Popa și cu ce se ocupă

După vârsta de 14 ani, artistul a fost crescut doar de mama lui. Părinții lui au hotărât să o ia pe drumuri diferite încă de pe vremea când vedeta și fratele lui erau adolescenți. Cei doi au fost întrebați de tată cu cine vor să rămână și au ales să aibă lânga ei pe femeia care le-a dat viață. Astfel, Dorian Popa are un frate cu doar doi ani mai mare. Cariera lui este total opusă cu cea a cântărețului. Fratele său este medic cardiolog și a absolvit Facultatea de Medicină.

”Este o poveste atipică. Nu aș vrea să fac o dramă din asta, nu aș vrea să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului. Ea este o super eroină, a reușit să crească doi bărbați, așa cum ai spus mai devreme. Fratele meu este medic în Germania, medic cardiolog la un spital de renume.”, a spus Dorian Popa la un post de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe