Schimbare majoră pentru WhatsApp. Utilizatorii vor trebui să facă asta de acum înainte

Andreea Bisinicu 21.09.2020, 20:52
Schimbare majoră pentru WhatsApp. Utilizatorii vor trebui să facă asta de acum înainte
Da, ai citit bine! Utilizatorii Whatsapp primesc veşti bune! Una dintre cele mai populare aplicaţii din lume a făcut anunţul: cea mai cerută opţiune va deveni realitate.

Vei putea naviga de patru ori mai repede

Aplicația Whats App le va permite curând utilizatorilor să se autentifice, pe patru dispozitive diferite, cu același cont. Cum e posibil? Simplu!
Utilizatorii vor putea să înregistreze mai multe dispozitive, fără a fi nevoie să le conecteze la telefonul lor principal, potrivit informațiilor găsite de WABetaInfo. În prezent, Whats App le permite utilizatorilor să folosească aplicația de pe un calculator prin funcția WhatsApp Web.
Aceasta presupune ca dispozitivul pe care îl utilizați, fie el desktop sau laptop, să fie conectat la contul dvs. principal, care poate exista doar pe un singur telefon inteligent, de tip smartphone. De asemenea, acest lucru a oprit Whats App Web să fie disponibil pe tablete Android și iPad-uri.
Această nouă actualizare ar permite sincronizarea chaturilor între mai multe produse și, de asemenea, criptarea end-to-end a conversațiilor pentru a le menține în siguranță!
Schimbare majoră pentru WhatsApp. Utilizatorii vor trebui să facă asta de acum înainte
Schimbare majoră pentru WhatsApp. Utilizatorii vor trebui să facă asta de acum înainte

Mai mult spațiu pentru a stoca toate conversațiile

În timp ce utilizatorii de pe Android se vor putea înscrie pentru testul beta al acestei noi funcții Whats App, testul beta iOS pentru iPhone și iPad este gata.
 
WABetaInfo raportează că, deși nu toate funcțiile pot fi disponibile, multe dintre aspectele majore ale aplicației de mesagerie, precum istoricul chatului, dezactivarea chaturilor și mesajele „cu stea”, vor funcționa. Cu toate acestea, dacă utilizatorii decid să își înregistreze contul Whats App, orice sesiune anterioară va fi închisă.
Posibilitatea de a utiliza același cont WhatsApp pe mai multe dispozitive este un proiect în lucru de luni de zile. După multe teste și rapoarte care s-au arătat promițătoare în acest demers, proiectul abia acum pare aproape de lansare, oferind aplicației Whats App aceeași funcționalitate ca și alte servicii deținute de Facebook, cum ar fi Messenger și Instagram.

Conversaţiile de pe WhatsApp, pe Facebook?!

De asemenea, Whats App a raportat faptul că lansează noi funcții pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze mai bine stocarea. Funcția, numită Storage Usage, va avea o bară de stocare care arată cât spațiu de stocare este preluat de „WhatsApp Media” și o secțiune care permite utilizatorilor să șteargă cu ușurință fișierele mari de pe dispozitivul lor.

Cei de la WhatsApp pregătesc şi o altă funcţie. Va avea loc, în curând, şi integrarea funcționalității din WhatsApp în Facebook Messenger, împreună cu toate conversațiile. Desigur, nu toată lumea va fi încântată de aceasta schimbare.

Urmăriți Impact.ro și pe