Schimbare importantă pentru Mircea Badea. Ce îl pun să facă la Antena 3

Stan Filon 30.09.2022, 09:44
Schimbare importantă pentru Mircea Badea. Ce îl pun să facă la Antena 3

Schimbare importantă pentru Mircea Badea, de când postul Antena 3 a devenit Antena 3 CNN. Schimbarea a avut loc pe data de 27 septembrie, iar cel care a prezentat-o a fost directorul Antena 3, Mihai Gâdea. Jurnalistul a făcut un tur de studio-uri pentru telespectatorii Antena 3 CNN, pentru ca aceștia să vadă modificările aduse. Sunt însă modificări importante și în ceea ce privește grila de programe.

Schimbare importantă pentru Mircea Badea

Așadar, Antena 3 a trecut oficial la Antena 3 CNN de marţi, 27 septembrie, odată cu emisiunea Sinteza zilei, prezentată de Mihai Gâdea. Jurnalistul a început emisia cu un tur de studiouri, dar şi cu o prezentare a câtorva noutăţi din grila de programe. Principala schimbare este numărul mai mare de prezentatori. Nu veți mai vedea la Antena 3 CNN mai puțin de 3 prezentatori.

De exemplu, la ştirile de dimineaţă, vor fi trei prezentatori, în loc de doi. Iar pe segmentul de seară, la emisiunea În Faţa Naţiunii, alături de Sabina Iosub vor fi şi Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu şi Mircea Badea. Urmează să vedem cum va face față Mircea Badea, obișnuit să prezinte emisiunea sa „În gura presei”.

Schimbare importanta pentru Mircea Badea
Schimbare importanta pentru Mircea Badea

Care sunt principalele schimbări la Antena 3 CNN:

„Programul Ştirile dimineţii are o nouă formulă şi un nou studio. Pe lângă Ana Iorga şi Andrei Tomescu, intră în emisie şi Mădălina Tanasă, care până acum era în weekend.

Apare emisiunea NewsRoom, prezentată dintr-un studio nou, care include şi o „masă inteligentă”. Berta Popescu şi Andreea Dumitrache sunt fiecare gazdele ediţiilor NewsRoom de la 11.00, respectiv, 13.00.

Emisiune Decisiv, prezentată până acum de Cătălina Porumbel, are trei prezentatoare: Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache.

Schimbare şi la emisiunea În faţa Naţiunii, de la ora 19.00. Va avea un tronson mai lung, până la 21.00, iar alături de Sabina Iosub vor fi şi Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu şi Mircea Badea”, scria Antena 3 CNN.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...