Schimbare importantă la un celebru post TV din România. Ce se va vedea de acum înainte pe ecran în fiecare moment

Stan Filon 28.01.2021, 16:32
Schimbare importantă la un celebru post TV din România. Ce se va vedea de acum înainte pe ecran în fiecare moment

Prima TV trece de câteva luni de zile printr-o modificare continuă. Au adus oameni noi, fac emisiuni noi, s-a schimbat și proprietarul, iar procesul continuă. Drept dovadă, postul de televiziune își va schimba și sigla cu care eram obișnuiți cu toții.

Schimbare la un post TV important din România

Așadar, recent, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitare de schimbare a siglei postului de televizune Prima TV. Din culorile alb și roșu, pe care le știam cu toții, sigla s-a…decolorat. Reprezentații Clever Media, compania care deține Prima TV, au făcut o solicitare Consiliului pentru modificarea siglei postului, care va deveni astfel transparentă, potrivit paginademedia.ro. 

Această schimbare a fost făcută de mai multe televiziuni de la noi, dar și de afară. Printre ele se numără Pro TV, care  a trecut la logo transparent încă de acum trei ani, dar și HBO și Eurosport au, de asemenea, tot o siglă transparentă. La începutul anului a mai apărut o schimbare în ceea ce privește postul TV. Prima TV a ieșit din lista must-carry, după ce i-a informat pe reprezentanții CNA în luna decembrie.  De asemenea, Prima a trecut la HD din noiembrie 2020.

Schimbare la un post TV important din Romania
Schimbare la un post TV important din Romania

Sigla Prima TV se modifică

O lovitură de imagine a dat Prima TV prin angajarea Andreei berecleanu, care prezintă deja principalul jurnal de la Prima Focus. Aceasta a acceptat cu inima deschisă provocarea, deși spunea în trecut că nu știe când și dacă va mai reveni pe sticlă, după plecarea de la Antena 1.

”În această seară, la ora 18, m-am întors! De fapt, mi-am continuat profesia aleasă acum ceva timp. Viața mea are aceleași coordonate, suntem din nou împreună, tot la știri, dar într-un alt registru. O altă televiziune, altă dinamică, mulți colegi pe care-i cunosc deja atât de bine, alții cu care m-am întâlnit prima dată. Toți, la un semn, avem același scop. Să vă aducem informații relevante, fără stridențe, fără exagerari, fără a induce panica, doar a privi echilibrat ce se întamplă în Romania. Le multumesc tuturor celor care mi-au fost astazi alaturi, voua, unui public fidel de atatia ani si tuturor celor din echipa Prima Tv pentru acest nou inceput reusit. Cu dragoste, a voastra, Andreea”, scria pe Facebook Andreea Berecleanu, în luna decembrie, după primul jurnal prezentat la Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...