Schimbare importantă la Survivor 2022. Noile reguli ale concursului odată cu începerea probelor individuale

Iancu Andreea 22.05.2022, 23:32
Schimbare importantă la Survivor 2022. Noile reguli ale concursului odată cu începerea probelor individuale

Cea mai recentă ediție a show-ului Survivor România 2022 a avut loc duminică, 22 mai, și a angrenat în competiție cei opt concurenți rămași în concurs. Reality-ul din Republica Dominicană a ajuns însă la un punct important, în care echipele Faimoșilor și Războinicilor au fost transformate în confrutări individuale. Regulile competiției s-au schimbat complet în urma acestei noi provocări.

Care sunt noile reguli ale concursului, după începerea probelor individuale

Cei opt concurenți de la Survivor România care au intrat în competiție în cea mai recentă ediție a show-ului de la Pro TV au luat parte la noi probe antrenante. Cei care până nu demult făceau parte din același trib, se luptă individual pentru locul în competiție. Regulile inițiale nu mai sunt valabile, astfel că fetele și băieții se luptă în mod direct începând cu ediția de astăzi.

Jocurile fiecărei ediții se vor împărți în calificări, sferturi, semifinală și apoi finală, în care este aflat numele campionului zilei. El este concurentul care va obține colanul de imunitate, alături de o recompensă, însă va fi obligat să facă o nominalizare în consiliu.

„Astăzi toți opt veți intra pe un traseu în fața calificărilor. Apoi sferturile, semifinala zilei și apoi aflăm numele unui campion al zilei, care va purta colanul de imunitate al zilei. Cu acest colan la piept, mergem în consiliu. În consiliu, acest campion al zilei este salvat și va face nominalizare. Ceilalți șapte fac nominalizare.”, a explicat prezentatorul Daniel Pavel.

Survivor 2022, noile reguli după începerea probelor individuale
Ce noi schimbări au fost anunțate în competiție

Cum vor fi efectuate eliminările începând cu jocurile individuale

Concurenții vor trebui să intre pe traseu, fiind contratimp. Cel care efectuează traseul în cel mai bun timp va fi cotat pe locul 1, iar cel mai slab timp va avea numărul 8. În faza sferturilor se vor forma perechi de concurenți după cum urmează: numărul 1 cu numărul 8, 2 cu 7, 3 cu 6 și 4 cu 5. Și în această etapă contează timpul, fiind esențial primul joc.

Cel care va beneficia de imunitate va fi cel plasat pe primul lor. Restul concurenților riscă eliminarea în consiliu. De asemenea, la fiecare ediție începând de acum va exista un concurent care va părăsi competiția. În cadrul consiliului se vor face și nominalizările, două la număr, în felul următor: concurenții urmează să voteze, ca și până acum, iar cel ce va primi cele mai multe nominalizări va fi propus spre eliminare. Celălalt nume va fi rostit de către campionul zilei. Aceștia intră la votul publicului, iar cel care a fost cel mai puțin susținut de către cei de acasă va părăsi competiția.

Ce concurent a fost eliminat în ediția de duminică, 22 mai

În cadrul consiliului din ediția de duminică, 22 mai, cei opt concurenți rămași în concurs au decis cine este cel care părăsește Republica Dominicană. După ce Ștefania, Adi și Elena au fost nominalizați, Ștefania a fost cea care a părăsit competiția în prima fază a confruntărilor individuale.

Survivor 2022, noile reguli după începerea probelor individuale
Au rămas doar șapte concurenți

„Cum am spus mereu, totul ne este scris în cărți. Poate atât a fost învățătura pentru mine în acest concurs. Lipsa hranei, greul pe care l-am dus aici, zilele, lunile, am tras tare în fiecare zi aici. M-am luptat, am dat tot ce am putut. Sunt mândră de parcursul meu aici, de tot ce am realizat în acest concurs. Că am reușit să ajut echipa, cu strategii, cu încredere, cu ștafete, cu cât mi-a fost mie scris în cărți să ajung. Îmi pare nespus de rău că nu pot să merg mai departe să văd cum va fi. Se sparge gheața cu mine.”, a declarat Ștefania la finalul evoluției sale la Survivor.

Prezentatorul Daniel Pavel a apreciat evoluția Ștefaniei în competiția Survivor și a felicitat-o pentru modul în care s-a descurcat pe parcursul probelor.

Urmăriți Impact.ro și pe