Schimbare importantă la Antena 3. Mihai Gâdea a făcut anunțul în direct, telespectatorii se vor bucura

Stan Filon 10.05.2021, 13:32
Schimbare importantă la Antena 3. Mihai Gâdea a făcut anunțul în direct, telespectatorii se vor bucura

Antena 3 anunță o premieră în mass-media din România! Anunțul a fost adus chiar de directorul Antena 3, Mihai Gâdea, care a prezentat noua emisiune realizată în parteneriat cu prestigiosul post de televiziune din Statele Unite ale Americii CNN!

Antena 3 va lansa prima emisiune din România realizată în parteneriat cu CNN

”Mă bucur să vorbesc despre o dublă premieră care va avea loc mâine. Cine nu iubește media, informația, să înțeleagă dimensiunea în care CNN vine în România. Mihai Gâdea: Cea mai spectaculoasă mișcare de pe piața media a ultimilor 30 de ani. Și vine cu cea mai spectaculoasă mișcare de pe piața media a anului și a ultimilor 30 de ani probabil.

Mâine, de la ora 18, dublă premieră. Publicul va putea să vadă un program de news așa cum nu a existat în România, ci doar în SUA. La ora 18, News Hour with CNN este un program de știri interne și externe”, a anunțat Mihai Gâdea, duminică seara, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Antena 3 va lansa prima emisiune din Romania realizata in parteneriat cu CNN
Antena 3 va lansa prima emisiune din Romania realizata in parteneriat cu CNN

”Chiar dacă sună bombastic, este o revoluție”

”De mâine, cei care iubesc secțiunea digitală, pe site-ul www.antena3.ro, va exista o secțiune specială cu știri de peste tot din lume. Pentru prima oară, CNN are emisiune în România. De mâine, noi îi vom informa pe oameni într-o manieră spectaculoasă, să urmărească până la urmă ce e important într-o zi. (…).

Când urmărești standardele, criteriile, verifici această informație, cred că nu există fără îndoială șansa să te poți înșela. Dacă urmărești toate criteriile pe care noi le avem în a selecta știrile, cred că nu te poți înșela”, a explicat directorul postului TV.

Mihai Gâdea a spus că românii vor fi cei mai câștigați, odată cu lansarea acestei emsiuni, acestui parteneriat mass-media cu CNN”Cea mai mare dorință a mea este ca cei de acasă să fie câștigați. Respect celelalte televiziuni de știri, însă ceea ce se va întâmpla mâine, nivelul din România, va fi dincolo de tavan. Chiar dacă sună bombastic, este o revoluție ca o rețea de televiziune, așa cum e CNN, să vină în România, e un câștig pentru public și înseamnă și încredere în România.

”Jurnaliști care strălucesc când oferă lucruri de valoare”

Pentru mine, e unul din cele mai importante momente profesionale, îmi doresc ca publicul de acasă să vadă niște jurnaliști care strălucesc când oferă lucruri de valoare”, a precizat Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a anunțat și noua politică a postului Antena 3. ”De mâine, de la 6 dimineața, la Antena 3 vor fi mai multe știri și mai puțină discuție. Din punct de vedere al orientării politice, nu există orientare politică. Cei care se vor uita de mâine, vor avea informație, news”, a lămurit Mihai Gâdea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI