Schimbare importantă în viața lui Teo Trandafir. Prezentatoarea a ținut să împărtășească secretul

Anca Manolica 03.02.2023, 18:23

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară, care se află de ani buni pe micile ecrane. De-a lungul timpului, aceasta a prezentat o mulțime de emisiuni, care au cunoscut succesul, cea mai recentă dintre ele fiind „Teo Show”, de la Kanal D. Ce schimbare importantă a fost nevoită să facă, însă, vedeta, pentru a putea veni în continuare în fața telespectatorilor.

Schimbare importantă în viața lui Teo Trandafir

Teo Trandafir este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Prezentatoarea matinalului de weekend de la Kanal D este pe sticlă de aproape 30 de ani, timp în care a moderat numeroase show-uri de succes. Acum, însă, fanii săi o pot urmări în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, de la 10:00, la Kanal D, în cadrul emisiunii Teo Show.

Recent, ea a fost invitată în platoul Știrilor Kanal D, acolo unde a dezvăluit câteva dintre secretele din culisele emisiunii pe care aceasta o prezintă. Îndrăgita vedetă a povestit că lucrează intens, alături de echipă, pentru ca materialele fiecărei ediții Teo show să acopere o gamă largă de subiecte de interes pentru publicul larg.

Teo Trandafir
Teo Trandafir

„Am devenit o persoană ..”

Dar așa cum se spune că „Arta cere sacrificii”, vedeta a fost nevoită de-a lungul anilor să facă anumite schimbări și în stilul de viață. Astfel, a fost nevoită să devină o persoană matinală, pentru a fi pregătită să apară impecabil pe sticlă, mai ales că acum emisiunea sa începe la ora 10. Și cum timpul este prețios, aceasta caută să profite din plin de el.

„Am devenit o persoană matinală, în timp am învățat să mă culc și să mă trezesc devreme, pentru că timpul pe care îl petrec activ să fie cât mai îndelungat.

Programul meu nu s-a schimbat, pentru că pentru o emisiune cu atâtea subiecte îți trebuie foarte mult timp că să le pregătești ”, a dezvăluit Teo Trandafir.

Vedeta Kanal D își dă întâlnire cu publicul în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 10:00, în cadrul emisiunii Teo Show, o combinaţie între informaţia utilă, comentariul pertinent, interviurile relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, dar şi o doză mare de entertainment.

Citește și: Ce sacrificii face Teo Trandafir pentru a-și păstra silueta după operația de stomac. „Există alimente pe care nu le consum”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...