Schimbare importantă în magazinele Kaufland. Românii se vor bucura, ce se va găsi la raft

Iancu Andreea, Gabriel Alexandru 23.01.2022, 13:47
Schimbare importantă în magazinele Kaufland. Românii se vor bucura, ce se va găsi la raft

Reprezentanții magazinelor Kaufland au transmis un mesaj important, prin care anunță o schimbare, de care românii ar urma să se bucure direct la raft. Retailerul german a dezvăluit această nouă oportunitate a clienților săi chiar în pragul sărbătorii Unirii Principatelor Române, celebrată pe data de 24 ianuarie. Ce urmează să se schimbe de luni, în magazinele Kaufland.

Kaufland a anunțat o schimbare importantă în magazinele sale, de luni. Ce vor găsi românii la raft

Magazinele Kaufland au anunțat o schimbare importantă începând de luni, cu ocazia sărbătorii Unirii Principatelor Române. Astfel, din 24 ianuarie, retailerul german a transmis că urmează să se regăsească la raft o serie de produse provenite de la producători români. Prin această inițiativă se dorește încurajarea producției locale.

Kaufland a inițiat campania „Vreau din România”, prin care atrage atenția asupra produselor românești, comercializate sub brand propriu, fabricate de către producători români, folosind ingrediente românești. Această campania este promovată intens în magazinele Kaufland, cu scopul de a readuce spiritul românesc pentru clienții retailerului. Campania urmează să debuteze în magazinele retailerului german începând de luni, 24 ianuarie. Clienții fideli sunt așteptați să descopere ofertele din noul catalog.

Schimbare în magazinele Kaufland
Magazinele Kaufland au pregătit o ofertă incredibilă pentru cumpărătorii care apreciază produsele românești

Noul catalog special destinat produselor românești

Kaufland a anunțat că va pune la dispoziția cumpărătorilor săi o varietate de produse românești, însă cele care se regăsesc în campania „Vreau din România” se regăsesc dintr-o gamă de articole care nu se găsesc pe parcursul întregului an în hipermarket-urile din țară. Acestea se vor remarca împreună cu o mulțime de rețete speciale de produse românești, dar și prin combinații noi de ingrediente pentru a prezenta o perspectivă diferită a unor produse deja cunoscute printre români.

Începând de mâine, 24 ianuarie, Kaufland va aduce în atenția clienților din România și un catalog special, în care se vor regăsi aceste produse românești, din campania „Vreau din România”, astfel că vor putea fi urmărite în avans campaniile ce vor fi disponibile în toată țara. Produsele vor fi disponibile în oricare dintre magazinele din țara noastră, deci vor putea fi achiziționate din orice localitate a României.

Perioada de desfășurare a acestei campanii promoționale din magazinele Kaufland se desfășoară pe o perioadă nedeterminată de timp, astfel că fiecare client este așteptat să se bucure de produsele fabricate în România. Tot ceea ce au de făcut cumpărătorii fideli ai magazinelor Kaufland este să urmărească noul catalog de oferte ale retailerului german și să descopere noutățile disponibile.

Urmăriți Impact.ro și pe