Schimbare de look neaşteptată pentru Ştefania. Iubita lui Speak a uimit pe toată lumea cu alegerea făcută

Iancu Andreea / 20.01.2021, 17:17

Ștefania, iubita lui Speak, este o femeie care adoră să se îngrijească. Pasionată de machiaj și de vestimentație, fosta dansatoare a decis să își surprindă admiratorii și evident și iubitul cu o nouă apariție. Schimbarea de look a vedetei este una inedită, pe care nu multe femei o apreciază. Îndrăzneață din fire, Ștefania a reușit însă o transformare spectaculoasă.

Iubita lui Speak a apelat la un specialist pentru schimbarea de look

Frumoasa Ștefania are o personalitate extrem de puternică, reușind să demonstreze cât de ambițioasă este în cadrul competiției Asia Express. Totodată, vedeta este pasionată de frumos, fiind extrem de atentă la modul în care arată. Dincolo de orele de sport și antrenamentele din sală, Ștefania iubește machiajul și își dorește să vină în fața urmăritorilor săi în cea mai bună formă posibilă. De aceea, iubita lui Speak nu ezistă să folosească cele mai recente accesorii și tratamente de înfrumusețare.

Recent, Ștefania a apelat la medicul său dentist pentru a aduce un plus de strălucire aspectului său exterior. Și vorbim chiar de strălucire la propriu, căci vedeta a ales să își aplice mai multe ștrasuri pe dantură. Dinții de jos ai Ștefaniei au fost atent periați și igienizați înainte de aplicarea micilor pietricele, iar rezultatul final a adus o reacție uimitoare pentru vedetă. Iubita lui Speak a fost extrem de încântată de noua sa dantură, iar postările de pe Instagram sau Youtube sunt dovada clară că aceasta se bucură pentru alegerea făcută.

Ștefania a ales să își aplice ștrasuri pe dinții de jos foto - captură Youtube
Ștefania a ales să își aplice ștrasuri pe dinții de jos
foto – captură Youtube

Ștefania nu mai poartă inelul de logodnă. Motivul este lesne de înțeles

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Notorietatea lor a crescut după participarea la show-ul Asia Express, mulți apreciând gestul frumos făcut de Speak de a o cere în căsătorie pe iubita sa chiar în timpul competiției. Deși a primit un inel superb cu ocazia cererii, Ștefania a fost surprinsă fără bijuterie pe deget. Astfel, mulți s-au grăbit să lanseze zvonuri cu privire la faptul că în cuplu ar putea exista unele probleme.

Pentru a combate gurile rele, Ștefania a dezvăluit care este adevărul și ce motiv are pentru a nu purta inelul de logodnă. Iubita lui Speak a explicat în cadrul unei emisiuni la Antena Stars că pietrele bijuteriei au tot căzut și astfel a decis să nu îl mai poarte pentru a nu-l strica.

Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit, a declarat viitoarea soție a lui Speak la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI