Schimb de replici între Dan Alexa și Anamaria Prodan. Ce l-a deranjat pe fostul antrenor al Rapidului

Marian Cărăvan 14.08.2020, 12:21
Schimb de replici între Dan Alexa și Anamaria Prodan. Ce l-a deranjat pe fostul antrenor al Rapidului

Antrenorul Dan Alexa este impresariat de Anamaria Prodan, iar relația dintre ei a fost întotdeauna bună. Totuși, de-a lungul timpului, cei doi au oferit și momente savuroase, cum a fost cea de acum un an când Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa la finalul unui meci. Acum, cei doi au revenit în prim-plan cu un schimb de replici.

Declarațiile care l-au deranjat pe Dan Alexa

Dan Alexa și Anamaria Prodan în aceeași frază nu este o asociere deplasată. Pe cei doi îi leagă, evident, fotbalul, iar Anamaria este și impresarul tehnicianului. Recent, însă, „Chirurgul” s-a arătat vizibil iritat de ultimele declarații ale Anamariei, care îl numea pe fostul antrenor al Rapidului „creația ei”. Replica lui Dan Alexa nu s-a lăsat mult așteptată.

„Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știti foarte bine. Creația ei… Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă”, a spus Dan Alexa conform Gazetei Sporturilor.

Dan Alexa a antrenat-o în acest an pe Rapid, însă nu a mai reușit și acum să-i ducă pe giuleșteni în prima ligă.

Contextul în care Dan Alexa a fost lovit de Anamaria Prodan

În iulie 2019, Dan Alexa era antrenorul echipei Astra Giurgiu. La finalul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani (scor 2-2), meci disputat pe 13 iulie 2019, Anamaria Prodan l-a lovit cu palma peste faţă pe Dan Alexa în holul de lângă vestiare, în fața liftului. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unei crize de gelozie a soţiei lui Reghecampf. Aceasta şi-ar fi pierdut cumpătul din cauza faptului că Dan Alexa ar fi fost aşteptat în parcare de o altă femeie.

„Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a comentat Laurențiu Reghecampf, la GSP.

Tabloidele au tot scris în ultimii ani de o presupusă relație între Anamaria Prodan și Dan Alexa, însă impresara a infirmat categoric legătura sa cu acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe