Scene violente în Iași, după ce două persoane au fost agresate pe stradă. Este vorba despre o bătrână şi un copil de 8 ani

Elena Avramescu, Alexandra Chiric 31.08.2021, 15:01
Scene violente în Iași, după ce două persoane au fost agresate pe stradă. Este vorba despre o bătrână şi un copil de 8 ani

Incidentul nefericit s-a petrecut la data de 30 august 2021, în municipiul Iași, când a avut loc un scandal imens, acesta fiind postat pe un grup local. Astfel că autorul postării a notat că două persoane au agresat un copil şi pe bunica acestuia. În prezent, poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs conflictul.

O bătrână şi un copil de 8 ani, agresați pe stradă

Totul a început la ora 17, iar persoana care a descris cum s-a întâmplat tot a declarat că totul a început în momentul în care doi minori ar fi avut un conflict. Așadar, pe 30 august, la ora 17.00, în zona Cantemir din municipiul Iași a avut loc un conflict între doi copii care s-au certat. După acest incident, mama şi tatăl unuia dintre copii i-a agresat fizic pe bunica şi pe celălalt minor.

Bună seara dragi oameni, astăzi în jurul orei 17, a avut loc un eveniment lipsit de respect şi umanitate într-un parc pentru copii din zona Cantemir din Iași. Doi copii s-au luat la harță și ceartă și bineînţeles, copiii au vârsta de 7 și 8 ani. Mama şi tatăl unuia dintre copii au bătut pe copilul de 8 ani de l-au băgat în spital.

Au intrat peste familia copilului în casă şi l-au mai bătut incă odată în fața bunicilor lui, iar pentru că nu le-au fost de ajuns, au bătut-o și pe bunica copilului, o femeie care îşi crește nepoţii şi le oferă o educaţie demn de admirat. Poliţia şi Ambulanta nu au luat nicio măsură. I-au sancţionat pe indivizi pentru că aceste bestii au un statut financiar bun şi că sunt din partea unei familii cunoscute, găsim notat în postarea publicată pe o reţea de socializare.

O batrana si un copil de 8 ani, agresati pe strada
Agresiune Iasi

În plus, poliţiştii au confirmat, într-un fel, povestea menţionată pe reţelele de socializare, declarând că două persoane, o femeie în vârstă de 52 de ani şi un minor, au fost agresaţi fizic. Cu toate acestea, poliţiştii au negat faptul că agresorii ar fi intrat peste victime în casă. Autorităţile au mai spus că în cauză s-au demarat procedurile de cercetare şi urmează stabilirea stării de fapt.

La data de 30 august a.c., am fost sesizați despre un conflict iscat între mai multe persoane, produs pe raza municipiului Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un minor și o femeie în vârstă de 52 de ani ar fi fost agresați fizic de două persoane.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun. Agresorii nu a intrat peste ei in casă, au venit in scara blocului, au spus oamenii legii pentru bzi.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...