Scene șocante în mall. Un tânăr a fost ”călcat în picioare”, venise fără certificat de vaccinare VIDEO

Cătălina Burghelea 22.10.2021, 07:30
Scene șocante în mall. Un tânăr a fost ”călcat în picioare”, venise fără certificat de vaccinare VIDEO

Scene șocante au avut loc în mall-ul Vivo din Cluj-Napoca! Un tânăr care venise fără certificat de vaccinare a fost luat la bătaie de paznici. Martorii au privit îngroziți cum nevaccinatul este ”călcat în picioare”.

Bătaie cu pumni și picioare la mall

Un tânăr a vrut să intre în zona de food court a centrului comercial VIVO din Cluj-Napoca fără certificat de vaccinare. Deși paznicii i-ar fi spus că nu are voie în mall fără să fie vaccinat, tânărul nu a ascultat. La câteva minute, a fost rupt în bătaie de paznici. Acesta a devenit agresiv, cel puțin asta reiese din imaginile apărute pe internet. Incidentul s-a produs joi, 21 octombrie, în jurul orei 19.00, când era destul de multă lume în mall.

Martorii au privit îngroziți cum un tânăr este ”călcat în picioare” de către paznici

Zeci de oameni au asistat la un eveniment neplăcut într-un mall cunoscut din orașul Cluj-Napoca. Un tânăr a refuzat să prezinte certificatul verde oamenilor de la securitate. Indignat din cauză că nu a fost lăsat să intre în zona restaurantelor, deoarece acestea sunt noile restricții anti-Covid impuse de către autorități, bărbatul a devenit violent.

De aproximativ o lună, în România este valabil certificatul verde cu care se poate intra în restaurante, cafenele sau zone în care se produc preparate culinare și se poate mânca. Ca toate mall-urile din țara noastră, și cel din Cluj-Napoca are zonă rezervată restaurantelor. Ieri, a ieșit un adevărat scandal, după ce un tânăr nu a înțeles și nu a fost de acord cu regula impusă de către autorități.

A intrat în mall fără certificat de vaccinare

Paznicul i-ar fi cerut insistent documentul care să ateste că are voie în mall, în contextul în care clujeanul plănuia să mânânce în interior, însă acesta nu l-a băgat în seamă. În cele din urmă, tânărul a început o ceartă de proporții, care mai apoi a degenerat și s-a ajuns la violențe.

Cearta s-a transformat în bătaie

Un martor a dezvăluit pentru un ziar local că tânărul călcat în picioare ”nu a avut certificat de vaccin, dar a vrut să intre oricum”. În imagini se poate observa cum tânărul este lovit cu picioarele de două persoane. Totul ar fi pornit în momentul în care clujeanul a refuzat să arate documentul, s-a enervat și a devenit violent, lovind paznicul din magazin. În secunda doi, agentul de pază a căzut, dar s-a ridicat rapid de jos și a început să îi aplice o ploaie de lovituri tânărului. În ajutorul paznicului a sărit și un bărbat ce se afla în zonă. Tânărul fără certificat de vaccinare a fost imobilizat, după câteva secunde.

”Era în zona food court, la intrare în food court. Băiatul a sărit la bătaie, fiindcă i s-a cerut certificat și nu a fost lăsat să intre. A venit un paznic de la PP Protect și împreună cu domnul în cămașă l-au lovit de mai multe ori. Dar totul a început din cauza băiatului. El a sărit la bătaie”, a spus un martor, pentru Știri de Cluj.

Poliția din Cluj-Napoca a demarat verificări, chiar dacă incidentul nu a fost raportat prin 112.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...