Scene șocante cu Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Vedeta, bătută de soț într-o parcare din București. Trecătorii s-au temut pentru viața ei. E cumplit prin ce a trecut

Stan Filon 25.09.2020, 17:24
Scene șocante cu Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Vedeta, bătută de soț într-o parcare din București. Trecătorii s-au temut pentru viața ei. E cumplit prin ce a trecut

Au apărut imagini șocante cu Brigitte și Florin Pastramă! Vedeta este bătută într-o parcare de proaspătul ei soț, care o trântește la pământ și țipă la ea! Femeia nu mai știe ce să facă, dar pare că este scăpată din mâinile lui Florin Pastramă de mai mulți martori la scandal.

Brigitte Pastramă, bătută de soțul ei într-o parcare din București

După ce a mai fost bătută în urmă cu câteva săptămâni, în propria shormerie, chiar dacă a negat, Brigitte Pastramă și soțul ei s-au bătut din nou, de data asta într-un spațiu public! Imaginile s-au viralizat pe internet.

Florin Pastramă este filmat în timp ce o trântește la pământ pe Brigitte, sub privirile șocate ale mai multor bărbați. Vedeta încearcă să se ridice de la pământ, însă soțul său nu o lasă și țipă la ea: ”De ce nu te potolești, fă!”. Mașinile bolidului lor sunt deschise, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că bătaia a început în mașină, după care Brigitte Pastramă a încercat să scape cu viață, așa că a deschis portiera și a rupt-o la fugă.

Florin Pastramă și-a trântit soția la pământ

Flroin Pastramă a prins-o din urmă și a tăvălit-o prin parcarea unui supermarket din București. Brigitte scapă de furia soțui și se refugiază în mașina sa scumpă, iar Florin rămâne în urmă și pare că se ia la ceartă cu mai mulți bărbați care probabil au intervenit în scandal. Una dintre persoanele care a asistat la scenele șocante s-a temut pentru viața lui Brigitte și a sunat la 112.

Martorii au mai povestit că, în prezent, cei doi soți așteaptă un echipaj de poliție ca să povestească ce s-a întâmplat. Unii dintre specialiști sunt de părere că Brigitte nu va depune plângere împotriva soțului ei. De altfel, controversatul personaj a fost contactat telefonic de un reporter de la România TV, însă, a refuzat să comenteze agresiunea pe care a comis-o.

Florin Pastramă a mai agresat-o pe Brigitte și în urmă cu două luni. Bătaia a avut loc în shaormeria lor pe care au deschis-o în cartierul bucureștean Colentina. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere înstalate în magazin. Și de acea dată, Brigitte Pastramă a sfârșit pe jos, de frica loviturilor care veneau de la propriul său soț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...