Scene șocante cu bătaia dintre Dan Alexa și fanii echipei UTA Arad. Imaginile au scăpat pe internet

Marian Cărăvan 27.07.2020, 18:55

Ies la iveală noi detalii ale scandalului de la finalul meciului dintre UTA și Rapid. Antrenorul giuleștenilor, Dan Alexa, și câțiva fani ai formației arădene au avut o altercație în afara stadionului. Pe internet au scăpat câteva imagini din timpul bătăii.

Dan Alexa s-a bătut cu fanii formației UTA. Scene șocante după meciul câștigat de giuleșteni

Fanii echipei arădene nu au digerat înfrângerea suferită pe teren propriu în fața uneia dintre contracandidatele la promovare, iar după meci l-au apostrofat pe antrenorul echipei giuleștene, Dan Alexa. Ca și cum nu era suficient că în timpul meciului au pătruns pe stadion și au aprins torțe, susținându-și echipa fără a ține cont de regulile de distanțare și de faptul că în România este interzisă participarea suporterilor la meciurile de fotbal. Înainte de a urca în autocarul echipei, antrenorul Dan Alexa a fost agresat de câțiva fani arădeni, care au trecut cu ușurință de jandarmii ce în mod normal ar fi trebuit să-i protejeze pe fotbaliștii Rapidului.

Furia ultrașilor cu greu a putut fi stăpânită. Unul dintre ei a ajuns în dreptul lui Dan Alexa, iar tehnicianul giuleștenilor nu a avut de ales și a trebuit să se apere singur, până la intervenția forțelor de ordine, depășite numeric de ultrași. S-au împărțit câțiva pumni, pe fondul unui cor de fluierături și de înjurături ca la ușa cortului. Scandări cu caracter rasist, greu de reprodus, s-au putut auzi în parcarea stadionului unde s-a disputat meciul câștigat de Rapid cu 2-1.

„Erau destui și nu am avut ce să fac, decât să mă apăr. Doar nu era să stau să iau bătaie. Nu au ajuns la jucători să îi lovească. Eu mă pregăteam să urc în autocar când au venit toți acei suporteri”, a spus Dan Alexa pentru ProSport.

Dan Alexa are „lipici” la bătaie

În urmă cu un an, pe când era antrenor la Astra Giurgiu, Dan Alexa a fost protagonistul unui episod violent, iar imaginile au devenit virale.

La finalul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani (scor 2-2), meci disputat pe 13 iulie 2019, Anamaria Prodan l-a lovit cu palma peste faţă pe Dan Alexa în holul de lângă vestiare, în fața liftului. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unei crize de gelozie a soţiei lui Reghecampf. Aceasta şi-ar fi pierdut cumpătul din cauza faptului că Dan Alexa ar fi fost aşteptat în parcare de o altă femeie.

Tabloidele au tot scris în ultimii ani de o presupusă relație între Anamaria Prodan și Dan Alexa, însă impresara a infirmat categoric legătura sa cu acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe