Scene nemaivăzute la Survivor România. Stafful emisiunii a trebuit să-i oprească pe concurenți, a fost scandal în toată regula

Adina Saleh 22.01.2021, 14:16
Scene nemaivăzute la Survivor România. Stafful emisiunii a trebuit să-i oprească pe concurenți, a fost scandal în toată regula

Scene nemaivăzute au avut loc la Survivor România 2021. Participanții au fost la un pas de a fi sancționați, după ce s-au bătut pentru mâncare.

Concurenții de la Survivor România 2021 s-au năpustit asupra premiului și a fost nevoie de intervenția staff-ului pentru a calma spiritele.Un astfel de comportament este interzis în cadrul emisiunii, iar prezentatorul Daniei Pavel le-a atras atenția concurenților, cu privire la acest aspect.

Cele două echipe, echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor s-au batut pentru mâncare, conform Kanal D.

„Echipa care acumulează astăzi prima 10 puncte este echipa care intră în posesia unei porții de paste cu sos pentru fiecare membru al echipei. Pe lângă pastele cu sos, mai avem un bonus pentru voi, 1 kilogram de linte, jumătate de kilogram de făină și un pahar de lapte pentru fiecare membru al echipei. Dar să nu uităm că pastele cu sos rămân premiul principal”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Scene nemaivăzute au avut loc la Survivor România 2021

Participanții în cadrul reallityshow-ului Survivor România se pare că nu mai țin cont de faptul că sunt filmați. Concurenții au beneficiat de un premiu, acesta constând într-o farfurie de paste asupra căreia au dat năvală.

Un astfel de comportament nu este permis în cadrul concursului, acest lucru le-a fost adus la cunoștință chiar de prezentatorul emisiunii Daniel Pavel, care i-a avertizat pe concurenți că vor fi sancționați, dacă se va repeta acest lucru.

Concurenții, supuși unor probe dificile în cadrul Survivor România 2021

Întregul cocnurs este un test al rezistenței, din mai multe puncte de vedere. Concurenții sunt supuși multor probe dificile, peste care sunt nevoiți să treacă cu bine, pentru a ajunge la premiul mult visat.

„Concurenții trebuie să transporte o targă pe care o vor trece succesiv peste și pe sub o serie de obstacole. Pe traseu, trebuie să colecteze încă trei cuburi aflate pe platformele de la capătul scărilor. Cuburile trebuie colectate doar de către cei care concurează, nu și de către ajutoarele lor.

Concurenții nu au voie să sprijine sau să atingă targa de obstacole. După ce colectează toate cuburile, concurenții ajung la proba de îndemânare. La final, trebuie introduse două bețe, prin aruncare, într-un recipient. Concurentul care introduce primul cele două bețe are dreptul să treacă la recipientul care trebuie umplut cu nisip., i-a anunțat prezentatorul emisiunii pe concurenți

Totodată, Daniel Pavel i-a mai anunțat pe Faimoși și pe Războinici că probele nu se termină aici, ci vor mai avea de parcurs câteva teste deloc ușoare.

Aveți două boluri de sticlă și o găleată cu nisip. În găleată sunt puse două linguri. Doar cel care a reușit să arunce bețele în recipient are dreptul să facă asta. Celălalt continuă să arunce până reușește și el. Când reușește și concurentul al doilea să introducă bețele în recipient, atunci primul care umple vasul cu nisip de oprește.
Punctul merge la concurentul care introduce primul cele două bețe în recipient. La finalul jocului, echipa care are cel mai mult nisip în bol este echipa care câștigă bonusul integral, dar și echipa care are mai puțin nisip în recipient primește jumătate din această cantitate a premiului suplimentar.”, a anunțat Daniel Pavel la Survivor România 2021.

Urmăriți Impact.ro și pe