Scene incredibile în Tulcea. Minor de 12 ani, înjunghiat de un coleg de clasă într-un conflict minor. Cum s-a întâmplat totul

Elena Avramescu 18.03.2021, 13:03
Scene incredibile în Tulcea. Minor de 12 ani, înjunghiat de un coleg de clasă într-un conflict minor. Cum s-a întâmplat totul

Minor de 12 ani, înjunghiat de un coleg de clasă. Incidentul s-a petrecut în oraşul Babadag, când un copil în vârstă de 12 ani a fost înjunghiat de un coleg de școală, în vârstă de 13 ani. Totul s-a întâmplat în timpul unui conflict spontan, după cum a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea (IPJ) care a întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Minor de 12 ani, înjunghiat de un coleg de clasă

Mai precis, incidentul nefericit avut loc în seara de 17 martie, în jurul orei 20.30, când polițiștii au fost sesizați de tatăl victimei prin 112, care a declarat că fiul său în vârstă de 12 ani a fost rănit de către un coleg, în urma unui conflict petrecut la intersecția străzilor Cabanei cu Plevnei din Babadag.

În urma incidentului minorul de 12 ani a fost rănit în zona abdomenului şi a femurului stâng şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Ioana Nanu.

Minor de 12 ani, injunghiat de un coleg de clasa
Minor de 12 ani, injunghiat de un coleg de clasa

Un bărbat a murit înjunghiat după un conflict din Babadag

Nu este pentru prima oară când astfel de incidente au loc în Babadag, iar un caz similar a avut loc în urmă cu o lună, atunci când un bărbat a murit înjunghiat, iar alți doi au fost duși la spital, unul dintre ei în stare foarte gravă. S-a întâmplat după un conflict pe o stradă în care au fost implicate șapte persoane și a fost nevoie de intervenția forțelor speciale ale poliției și jandarmeriei.

Persoanele rănite au fost preluate de personalul UPU din cadrul Spitalului Județean Tulcea și au rămas în viață. Unul dintre bărbații înjunghiați a fost, totuși, în stare foarte gravă, iar medicii au fost rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

Atunci când au ajuns la fața locului, polițiștii au identificat persoanele implicate in altercație și au stabilit faptul că între șapte bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic și verbal. În urma acestuia au rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani din orașul Babadag și rănirea altor doi bărbați de 22 și 30 de ani, din aceeași localitate, care ulterior au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...