Scene incredibile în România! Un preot a lovit mortal un copil iar după a încercat să-și acopere urmele. Ce s-a întâmplat după cu acesta

Stan Filon 03.01.2021, 16:15
Scene incredibile în România! Un preot a lovit mortal un copil iar după a încercat să-și acopere urmele. Ce s-a întâmplat după cu acesta

Un preot a lovit mortal un copil. Caz șocant în județul Olt, acolo un preot a accidentat mortal un băiat de doar 15 ani. Mai mult, omul lui Dumnezeu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a vrut să scape basma curată.

Un preot a lovit mortal cu mașina un copil de 15 ani

Preotul din comuna Bârza a accidentat mortal un copil de 15 ani din Bobicești, apoi a modificat probele de la locul accidentului, potrivit Olt Alert.

Preotul a încercat să-i pună pe o pistă falsă și a modificat probele de la fața locului, astfel încât să scape de pedeapsă. Anchetatorii s-au prins însă imediat de cele întâmplate și au refăcut probele așa cum au fost inițial. S-au îndreptat apoi asupra șoferului beat.

Un preot a lovit mortal cu masina un copil de 15 ani
Un preot a lovit mortal cu masina un copil de 15 ani

Omul lui Dumnezeu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a vrut să scape de fapta sa

Dar ce făcuse acesta, mai exact? Fața bisericească a mutat mașina într-o poziție în care datele ulterioare ale anchetei să îl poată avantaja, deși, potrivit legii, șoferul care a produs un accident nu are voie să miște autoturismul din poziția în care s-a oprit, pentru ca anchetatorii să poată stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Preotul nu a reușit să-i păcălească deloc pe polițiștii veniți la fața locului, așa că acesta s-a ales cu acuzații suplimentare. În total, preotul din Bârza este acuzat de trei ifracțiuni.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...