Scene incredibile în Italia. Un român a bătut crunt patru poliţişti italieni: „S-a transformat într-un masacru”

Elena Avramescu, Camelia Moldoveanu 23.04.2021, 11:49
Scene incredibile în Italia. Un român a bătut crunt patru poliţişti italieni: „S-a transformat într-un masacru”

Un român a bătut crunt patru poliţişti italieni. Un tânăr român a reușit să bată de unul singur patru poliţişti italieni, dar şi un al cincilea bărbat care a intervenit în dispută. Incidentul s-a petrecut în gara localităţii italiene Minturno, după ce o echipă de poliţişti italieni a fost trimisă să intervină atunci când un cetăţean italian anunţase că un grup de trei infractori români au comis o înşelăciune într-un tren oprit în staţie.

Un român a bătut crunt patru poliţişti italieni

Când au zărit polițiștii, doi dintre cei trei români s-au făcut rapid nevăzuţi, dar cel de-al treilea a rămas pe loc şi i-a atacat în mod barbar pe oamenii legii care veniseră să-l legitimeze, după cum a notat Libero Quotidiano. Astfel că, de unul singur, românul în vârstă de 21 de ani a reușit să-i bată pe cei patru, iar unul dintre poliţişti a avut nevoie de cinci copci.

Ar fi trebuit să fie o acţiune a poliţiei, în urma unui apel privind o estorcare, dar s-a transformat într-un masacru. Într-o clipă, trecem de la teama de tribunal la certitudinea spitalului, a spus Andrea Cecchini, secretarul general al sindicatului de poliţie Celere.

Extrem de supărat din cauza celor întâmplate, acesta a mai spus că vina o poartă sistemul care nu le permite poliţiştilor să reacţioneze ferm şi să folosească armele din dotare.

Un roman a batut crunt patru politisti italieni
Un roman, batut crunt de politistii italieni

Există un status quo pentru cei care poartă uniforme şi care au obligaţia de a pune în aplicare legea. Dar cum să răspunzi celor care folosesc violenţa împotriva ta, reprezentant al forţelor de ordine? Cu siguranţă cu forţă, cu forţa care ne-a fost recunoscută, dar pe care nu ni se permite să o folosim, cu justificarea apărării legitime. Trebuie să mulţumim politicii şi instituţiilor pentru că patru poliţişti au ajuns la spital, a mai spus Cecchini.

Sunt într-o formă cam proastă, buzele mele sunt despicate şi foarte umflate, după ce am primit un pumn în faţă, dar per total sunt destul de bine, a spus și Emilio Maddaloni, unul dintre cei patru poliţişti care au ajuns în spital în urma bătăii încasate de la român.

Tot Maddaloni a mai declarat că se putea să fie şi mai rău şi dă exemplul unuia dintre colegii săi.

Unul dintre colegii mei a avut ghinion el fiind lovit de cinci ori. Unul dintre cei trei băieţi români era într-adevăr pregătit din punct de vedere fizic. Un pachet de nervi, era greu să-l opreşti. Era ora 7.30 dimineaţa şi am intervenit la o caz de extorcare, raportat de o persoană în vârstă, dar am fost blocaţi de cei trei băieţi. Doi au fugit, iar al treilea a fost cel mai violent. După ce am fost loviţi de multe ori, am reuşit să-l apucăm de mâini şi picioare şi să-l blocăm. Noi nu folosim tehnicile poliţiei americane, nu avem în dotare pistoale cu electroşoc sau altceva, a mărturisit Emilio Maddaloni, unul dintre cei patru poliţişti atacaţi la gara Monturno, din provincia Latina.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...