Scandările deplasate care l-au făcut pe arbitrul partidei Sepsi – FCU Craiova să oprească meciul. Ce s-a auzit din tribune

Badea Violeta 29.01.2023, 18:28

Un nou derapaj în fotbalul românesc. Meciul dintre Sepsi și FCU Craiova, din etapa a 23-a a Ligii 1, a fost oprit de arbitul confruntării, Andrei Chivulete, după doar 26 de minute de joc, ca urmare a scandărilor xenofobe care au răsunat din tribune. Iată ce au strigat suporterii!

Sepsi – FCU Craiova, suspendat din cauza scandărilor xenofobe

Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCU Craiova a fost oprită în minutul 24, timp de 10 minute. Motivul? Scandările rasiste ale fanilor olteni.

Ulterior, meciul a fost reluat, însă suporterii Craiovei nu au reușit să fie calmați. Prin urmare, arbitrul Andrei Chivulete a decis, din nou, oprirea partidei după ce scandările suporterilor au continuat. În cele din urmă, meciul dintre cele două echipe a fost suspendat. Fanii craioveni au strigat „Afară, afară, cu ungurii din țară”.

În momentul întreruperii meciului, centralul partidei a făcut un semn cu mâna în direcția galeriei lui FCU. Nici suporterii gazdelor nu s-ar fi comportat exemplar, însă nu există dovezi clare în acest moment. Zilele următoare urmează să aflăm ce decizie va fi luată în ceea ce privește disputarea acestui meci.

Citește și Circ la meciul lui Dinamo. Un fost jucător i-a aruncat antrenorului cu două perechi de chiloți în față. „Domnul cu rochiță a dat afară liderii”!

Meciul dintre Sepsi si FCU Craiova a fost oprit din cauza scandarilor xenofobe
Meciul dintre Sepsi si FCU Craiova a fost oprit din cauza scandarilor xenofobe. Sursa foto: Inquam Photos

„Unde mergem noi avem întotdeauna probleme cu suporterii”

Cristiano Bergodi, antrenorul italian al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că este obișnuit cu aceste scandări ale suporterilor, fiindcă echipa sa este hulită oriunde merge să joace.

„Ce pot să spun? N-am cuvinte. Îmi pare rău. Unde mergem noi avem întotdeauna probleme cu suporterii. Și în tur, la U Cluj, mi se pare că s-a întâmplat. E o situație neplăcută.

Ce pot să fac eu? Fac parte din această echipă, din club și îmi pare rău că sunt înjurat întotdeauna de suporteri. Eu sunt un profesionist. Nu sunt ipocrit, noi am vrut să jucăm în continuare. Ne lipsește ceva astăzi. Și dacă vom câștiga sau nu meciul la masa verde… Nu știu, era mai bine dacă continuam. E o situație neplăcută.”, a spus tehnicianul, la flash-interviul de după meci.

Citește și Premieră în fotbal. De ce a decis un arbitru să arate cartonașul alb în timpul meciului, momentul a fost aplaudat de suporteri!

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...