Scandalul Iuliei Albu cu fostul soț ia amploare. Jigniri fără precedent: ”Asta îți promit”

Rădulescu Valentin 12.05.2020, 20:36
Scandalul Iuliei Albu cu fostul soț ia amploare. Jigniri fără precedent: ”Asta îți promit”

Scandalul dintre Iulia Albu și Mihai Albu a început să fie din ce în ce mai amplu. Amândoi și-au aruncat jigniri pe rețele de socializare, iar vorbele dure i-au șocat pe unii dintre fanii Iuliei.

Scandalul Iuliei Albu cu fostul soț ia amploare

Foștii soți au creat un scandal imens pe rețelele de socializare. Recent, Mihai Albu a spus pe Facebook că fosta sa soție nu o lasă să o vadă pe fetița sa în vârstă de 10 ani. Acesta a precizat și faptul că timp de 62 de zile nu a putut să își vadă fiica din cauza Iuliei. Totul s-a întâmplat deoarece Iulia Albu nu a vrut ca fetița lor să fie infectată cu noul tip de virus, pentru că designerul de pantofi a mers în această perioadă la atelier, acolo unde are câțiva angajați. Într-un final Mihai a transmis că a avut la dispoziție o ora jumate să stea cu fiica lui în fața blocului.

„Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc) Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Scandalul Iuliei Albu cu fostul soț ia amploare. Jigniri fără precedent: ”Asta îți promit”
Scandalul Iuliei Albu cu fostul soț ia amploare. Jigniri fără precedent: ”Asta îți promit”

Iulia Albu a reacționat dur

Iulia a cedat și până la urmă i-a oferit accesul fostului soț de a-și vedea fiica. Însă după ce vedeta a văzut ce a scris Mihai pe rețelele de socializare a răbufnit, aruncându-i vorbe grele la adresa acestuia. Iulia a precizat că Mihai este obsedat doar de publicitate și că a vrut să apară în atenția presei. Totodată aceasta a spus că nu are nici un interes de a-și vedea fiica, înafară de a o folosi.

”A fi persoană publică este un privilegiu. Implică muncă constantă, abilitatea de a gestiona diplomatic situații de criză, curaj și asumare și, nu în ultimul rând, VOCE. Voi lupta ca o leoaica pentru drepturile Copilului meu și nu voi permite nimănui să o folosească drept unealtă pentru a face rău sau a apărea în presă. Și aceasta Nu Este o amenințare, Este O PROMISIUNE. Copilul meu Nu are de ce să fie târât în circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu Nu Este o jucărie menită să satisfacă orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriu ego. Nu Mai încerca să găsești validare pe Facebook. Nimeni Nu te Mai crede. Nu faci decât să te îngropi singur. Și te asigur că acel loc va fi rece și vei fi singur.”, a transmis Iulia Albu pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe