Scandalul e în toi după victoria Narcisei la Chefi la cuțite. Ce a făcut unul dintre concurenți

Nicu Stan 18.06.2021, 14:37

Scandalul e în toi după victoria Narcisei la Chefi la cuțite. Ce a făcut unul dintre concurenți, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce a făcut unul dintre concurenții Chefi la Cuțite după ce a auzit câștigătorul. ”Îmi pare rau să vă contrazic Chef Florin Dumitrescu”

Scandalul nu se mai termină după victoria Narcisei Birjaru la Chefi la cuțite. Ce a făcut unul dintre concurenți este incredibil. Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9, Chefi la cuțite, iar acest fapt l-a dezamăgit profund pe Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

Acesta și-ar fi dorit să câștige finala Chef la Cuțite Cătălin Amarandei și crede că Narcisa Birjaru nu ar fi meritat să fie desemnată câștigătoare.

Stefan Borleanu a barfeste pe Narcisa Birjaru, castigatarea Chefi la Cutite
Stefan Borleanu a barfeste pe Narcisa Birjaru, castigatarea Chefi la Cutite

Narcisa Birjaru, prima femeie care a câștigat Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru este prima femeie care câștigă Chefi la cuțite, iar mai mulți concurenți l-au felicitat pe Alex Bădițoaia, el fiind omul de bază în echipa pe care și-a format-o Narcisa Birjaru pentru a găti în marea finală.

Unul dintre cei mai supărați de faptul că Narcisa Birjaru a fost desemnată câștigătoarea Chefi la cuțite a fost Ștefan Borleanu, care, oricum, a fost foarte dezamăgit că nu a ajuns el în finală. Cu toate astea, acesta a ajutat-o pe Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea să își facă meniul, fiind unul dintre oamenii de bază din echipa pe care și-a format-o Cătălin Amarandei.

Ștefan Borleanu, foarte afectat de cine a ieșit câștigător

Văzând cât de afectat este Ștefan de câștigătorul finalei, Florin Dumitrescu a încercat să-i ridice moralul lui Ștefan Borleanu, spunându-i că judecă greșit.

”Consider că Narcisa i-a învățat pe mulți o lecție astăzi. Prejudecata este cea mai urâtă chestie pe care poți s-o aduci în discuție de fiecare dată”, a spus Florin Dumitrescu.

Ștefan Borleanu vine la sezonul 10?

Ștefan Borleanu a anunțat că va participa și la sezonul 10, atunci când va știi cum să își joace cartea pentru a câștiga concursul.

”N-am știut să joc sezonul ăsta. Poate mă înscriu în sezonul 10 și vin cu lecțiile învățate. Mă duc și eu la bunică-mea, iau și eu două rețete, fac de două ori tochitură și poate am și eu șanse de finală în sezonul 10. Aia e. Sunt cel mai frustrat concurent al sezonului 9”, a spus Ștefan Borleanu, la Chefi la cuțite.

Ștefan Borleanu crede că nu are ce învăța de la Narcisa Birjaru

Ștefan Borleanu a scris că nu are ce învăța de la Narcisa Birjaru și că nu a judecat pe nimeni greșit.

”Îmi pare rau să vă contrazic Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învătăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria. Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show”, a scris Ștefan Borleanu pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe