Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf ia amploare. „Arma” pe care impresara e pregătită să o folosească pentru a-l doborî pe antrenor

Badea Violeta 27.09.2022, 07:51

Un scandal de proporții a izbucnit vineri seară la Snagov. Protagonişti: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi, cândva suflete pereche, s-au luat la bătaie în stradă, ajungând în cele din urmă la secția de poliție. Ulterior, antrenorul a apărut duminică la botezului fiului său, cu ochiul stâng învinețit. Însă, nici impresara nu a scăpat ieftin. Acum îi pregătește lovitura de grație drept răzbunare!

Anamaria Prodan s-a prezentat la INML

Scandalul de vineri seară nu a rămas fără urmări nici pentru celebra impresară. Deși Laurențiu Reghecampf părea cel mai „șifonat”, iată că nici Anamaria Prodan nu este lipsită de probleme.

Luni dimineață, impresara a fost surprinsă ieşind de la INML, unde medicii i-au emis un certificat medico-legal. Conform informațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan s-ar fi ales cu mâna şi piciorul în ghips după bătaia în stradă cu fostul său partener de viață.

La rândul său, Laurenţiu Reghecampf și-a scos un certificat medico-legal pentru rănile de pe faţă. Totodată, antrenorul s-a prezentat la o clinică medicală privată, unde i-au fost recoltate probe de sânge. Rezultatul arată că antrenorul nu a consumat nicio substanţă interzisă.

Anamaria Prodan, surprinsa la INML
Anamaria Prodan, surprinsa la INML (Sursa foto: Romania TV)

De la ce ar fi pornit scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a mers vineri seara la reședința din Snagov pentru a-l vizita pe fiul său, Bebeto. Conform unei ordonanțe președințiale, antrenorul își poate vedea copilul în al doilea și al patrulea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului.

Însă, antrenorul lui Neftchi Baku a fost întâmpinat de fosta sa parteneră. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, după care s-a trecut la pumni. Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit acesteia, antrenorul ar fi intrat peste ea în casă și ar fi început s-o jignească și s-o lovească. În schimb, Reghe are altă variantă. Contactat de Libertatea, antrenorul a declarat: „Niciodată nu am dat în Ana”. Antrenorul lui Neftchi Baku susține că impresara minte, precizând că totul se va clarifica legal, cu documente.

„O să se clarifice orice a spus – băut, droguri, bătaie. Legal. Eu vorbesc pe acte”, a mai adăugat Reghecampf pentru sursa menționată.

După scandalul monstru dintre cei doi foști parteneri, polițiștii au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Citește și Scânteia care a declanșat furia lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon înainte să sară la bătaie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...