Scandalul de divorț al lui Alin Oprea continuă. Revolta lui Tavi Colen după ce Larisa a afirmat că i-a spălat chiloții

Ana Anitoiu 24.09.2020, 15:00
Scandalul de divorț al lui Alin Oprea continuă. Revolta lui Tavi Colen după ce Larisa a afirmat că i-a spălat chiloții

Scandalul de divorț al lui Alin Oprea nu s-a încheiat. Tavi Colen este revoltat, după ce Larisa a spus că i-a spălat chiloții. Artistul a făcut dezvăluiri despre ea.

Ce a spus Tavi Colen despre Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea

Tavi Colen a spus că în urmă cu 21 de ani, el și Alin Oprea erau ca doi frați și locuiau în aceeași vilă. Totul a decurs de minune, până când a apărut Larisa.

”Eu plăteam chiria. Eu cumpărasem şi tot ce era în ea. El nu voia să cumpere nici măcar un pahar. Spunea că o să o facă atunci când va fi la casa lui. După un spectacol la Buzău, a cunoscut-o pe fata asta.

Am crezut că este vorba despre o fană, şi atât. Numai că după o vreme m-am trezit cu ea în casă. Şi n-a mai plecat.

Ştiţi că acum câţiva ani a mai fost un scandal, când nu mi-am mai vorbit cu Alin. Iar Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii”, a spus Tavi Colen.

Alin Oprea și fosta lui soție

Cum s-a stricat relația dintre Tavi Colen și Alin Oprea

Tavi Colen a mai spus că Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a început curând să se comporte de parcă ar fi fost managerul trupei. Apoi, s-a produs ruptura!

”Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei. Mi-au furat şi numele. «Talisman» pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor.

Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de «Talisma» înapoi. Mi-a închis telefonul când i-am spus astea. De atunci nu ne-am mai vorbit.”, a spus Tavi Colen.

Alin Oprea și Larisa au divorțat după un mariaj ce a durat 22 de ani. Ei au împreună doi copii. Acum, își aduc amândoi acuzații de infidelitate.

”A început diversiunea de mulgere a banilor acum! Știa dintotdeauna de această relație, după cum ați observat”, a spus Alin Oprea.

Despre fosta lui soție, Alin Oprea a spus că l-a înșelat cu nouă bărbați. El a mai spus că acum este fericit lângă o femeie de care este îndrăgostit de mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...