Scandalul anului în politică, partea a doua. Dezvăluiri fabuloase despre relațiile dintre consiliera PNL și fiul actualului soț

Elena Avramescu 09.09.2020, 13:07
Scandalul anului în politică, partea a doua. Dezvăluiri fabuloase despre relațiile dintre consiliera PNL și fiul actualului soț

Au apărut noi detalii din viața personală a Lucianei Avram Ionescu, membră PNL Craiova. S-a aflat cu stupoare că aceasta și-a anulat nunta cu iubitul pentru a se căsători cu nimeni altul decât tatăl acestuia. Cu toate că pare un scenariu desprins dintr-un film, este totuși realitatea.

Scandalul anului în politică, partea a doua

Detalii puțin spus surprinzătoare ies la iveală în cazul candidatei PNL la un post de consilier Local al orașului Craiova, după ce și-a înșelat soțul cu un membru al partidului oponent, PSD. Luciana Avram Ionescu (31 de ani), s-a căsătorit în 2017 cu Gabriel Ionescu, care este un om de afaceri din Craiova, iar până aici nu este nimic ieșit din comun.

Cu toate acestea, modul în care cei doi s-au cunoscut este cu adevărat uluitor. La vremea când era doar o tânără cu aspirații, consiliera PNL a avut o relație timp de câțiva ani cu Ioan Alexandru Ionescu, fiul din prima căsătorie a actualului ei soț.

“Gabriel Ionescu a mai fost căsătorit o dată și are un băiat din primul mariaj, care este apropiat de vârsta Lucianei. Ei bine, băiatul și-a dus iubita acasă, așa cum este firesc, adică pe Luciana. Încetul cu încetul, ea s-a apropiat atât de mult de viitor socru, încât a ajuns să se cupleze cu el.

Fiul încornorat a avut un adevărat șoc și a suferit enorm, mai ales că o iubea pe Luciana foarte mult și voia să se însoare cu ea. Tatăl s-a căsătorit imediat cu logodnica fiului, cu care a și făcut un copil”, au dezvăluit pentru impact.ro surse apropiate familiei.

Scandalul anului în politică, partea a doua
Ioan Alexandru Ionescu a participat la X Factor

Dezvăluiri fabuloase despre relațiile dintre consiliera PNL și fiul actualului soț

Vreme de doi ani, tatăl și fiul au refuzat să vorbească unul cu altul, însă împăcarea a venit în cadrul emisiunii X Factor, în 2013, când fiecare a participat în calitate de concurent al show-ului de la Antena 1. Amândoi au primit câte trei de DA din partea juriului.

Luciana Avram Ionescu a fost surprinsă de soț cu amantul, un membru PSD, însă afaceristul a decis să-i mai dea o șansă acesteia. Lucrurile nu se opresc aici fiindcă Luciana a călcat strâmb, din nou, cu același bărbat, de care se spune că este extrem de îndrăgostită:

“O zi neagră și plină de suferință, viața mea s-a schimbat. Încă o dezamăgire provocată de omul căruia i-am dedicat din plin ultimii zece ani din viața mea, i-am dăruit o familie pe care până la urmă a distrus-o. Un om pe care l-am iubit, l-am crescut, l-am educat, l-am îngrijit, l-am hrănit și l-am îmbrăcat, un om pe care l-am slujit în adevăratul sens al cuvântului, apoi i-am vorbit despre credința în Dumnezeu și am condus-o către aceasta.

Din păcate, nu a rezistat ispitelor și idolilor, și a căzut în păcatul adulterului și al preacurviei. Credința mea în Dumnezeu este mare și numai El va putea să îmi dea puterea să trec peste aceste clipe grele. Nu mă lamentez, și mâine este o zi”, a spus Gabriel Ionescu, soțul consilierei PNL.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...