Scandal uriaș la meciul Rapidului cu UTA. Fanii au intrat pe stadion. Ce a făcut Dan Alexa

Andrei Cezar / 27.07.2020, 12:29

Scandal uriaș la meciul dintre UTA Arad și Rapid. Arădenii au intrat pe stadion și au aprins torțe, în ciuda interdicției ca meciurile să se joace fără spectatori, iar la final partidei l-au agresat pe antrenorul Rapidului, Dan Alexa.

Fanii au făcut scandal la meciul dintre UTA și Rapid

Giuleștenii le-au sctricat petrecerea pentru promovarea în Liga 1 arădenilor, după ce Rapidul a reușit să învingă UTA, la Arad, cu scorul de 2-1. În timpul meciului, suporterii arădeni au pătruns pe stadion și au aprins torțe, susținându-și echipa fără a ține cont de regulile de distanțare și de faptul că în România este interzisă participarea suporterilor la meciurile de fotbal.

Deși arădenilor le era sufient și un meci egal pentru a promova matematic, punctul salvator nu a venit.

Încă din timpul meciului suporterii UTA-ei au avut ceva de împărțit cu antrenorul alb-vișiniilor, adresându-i injurii acestuia. La finalul partidei, tehnicianul de la Rapid le-ar fi răspuns suporterilor arădeni. Mai târziu, în afara arenei ”Motorul”, fanii UTA-ei ar fi vrut să-și ia revanșa și au încercat să-l lovească pe Alexa.

Potrivit site-ului Fanatik.ro, Dan Alexa ar fi fost atacat de aproximativ 10 ultraşi ai echipei UTA Arad. Totul s-a întâmplat atunci când jucătorii Rapidului urcaseră deja în autocar, iar antrenorul giuleştenilor rămăsese ultimul în parcarea stadionului.

Scandal uriaș la meciul Rapidului cu UTA. Fanii au intrat pe stadion. Ce a făcut Dan Alexa
Scandal uriaș la meciul Rapidului cu UTA. Fanii au intrat pe stadion. Ce a făcut Dan Alexa

Jandarmii nu au intervenit din imediat

Unul dintre fanii arădeni l-ar fi tras de trening pe Alexa. Antrenorul giuleștenilor i-a aplicat o lovitură suporterului, iar ulterior l-a pus la pământ. Potrivit aceleiași surse, jandarmii aflați în afara stadionului nu ar fi intervenit în primă fază, ci abia după momente bune în care priveau cu stupoare la conflictul iscat. Cu toate acestrea doi suporteri au fost reținuți și duși la audieri.

“M-am apărat. Au pândit şi au năvălit peste noi. Nu este normal aşa ceva, să ne temem pentru vieţile noastre”, a declarat Dan Alexa pentru Fanatik.ro.

În tot acest timp, jucătorii Rapidului se aflau în autocar, însă nimeni nu a intervenit în apărarea antrenorului lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI