Scandal uriaș în casa Clejanilor! Ce s-a întâmplat între Margherita și părinții ei, după accidentul provocat de tânără. Vecinii sunt îngroziți

Rădulescu Valentin 24.05.2020, 20:46
Scandal uriaș în casa Clejanilor! Ce s-a întâmplat între Margherita și părinții ei, după accidentul provocat de tânără. Vecinii sunt îngroziți

După ce Margherita a provocat accidentul rutier și a fost prinsă drogată la volan, acasă la familia Clejanilor au avut loc mai multe certuri urâte. Vecinii vedetelor s-au săturat până peste cap și au povestit cum decurg lucrurile în familia lor.

Scandal uriaș în casa Clejanilor! Ce s-a întâmplat între Margherita și părinții ei, după accidentul provocat de tânără

După ce tânără a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, iar după o zi de la întâmplarea evenimentului a făcut o scurtă plimbare cu iubitul prin parc, a ajuns într-un final și acasă. Margherita de la Clejani pare să fi fost certată de mama ei, având mai multe căderi nervoase, primind cel mai probabil și o palmă. Mai mult, atunci când reporterii au ajuns în fața vilei, cu încercarea de a obține niște declarații, Viorica de la Clejani a avut o reacție șocantă. Aceasta și-a ieșit din minți și a început să înjure ca la ușa cortului, aruncând cu o sticlă de lapte și mai apoi stropindu-i cu un furtun.

„S-au auzit urlete și plânsete până la miezul nopții. Viorica îi facea scandal fetei, cred că i-a dat și vreo palmă. Noi, vecinii, suntem sătui de atâtea certuri câte auzim la ei, dar de data aceasta înțelegem. Numai mamă să nu fi în momentele acestea. A pătimit și ea extrem de mult cu copiii ăștia. Băiatul este foarte agresiv, înjură vecinii, face rele. Iar fata este foarte obraznică și îngâmfată”, ne-au mărturisit vecinii Clejanilor.

Sursă Foto: antena3.ro
Sursă Foto: antena3.ro

Margherita de la Clejani, reacție uluitoare!

Duminică Margherita a fost condusă la secția de poliție pentru a da mai multe declarații, aceasta fiind însoțită de tatăl ei. Tânără de 28 de ani le-a mărturisit reporterilor că nu s-ar fi drogat, ba chiar ar fi condus regulamentar. Întrebată mai apoi și de bărbatul misterios cu care aceasta se afla în mașină la momentul accidentului, vedeta a reacționat ironic, spunând că era Johnny Depp.

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nicio problemă, am condus bine. Mai era Johny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Holywood”, sunt declarațiile pe care le-a făcut Margherita, potrivit Spynews.

Urmăriți Impact.ro și pe