Scandal uriaș după ultima eliminare la Chefi la cuțite. De ce e acuzat postul Antena 1, fanii sunt revoltaţi

Ana-Maria Tudor 06.06.2023, 12:41

Amalia Mihart (ESA) este una dintre concurentele rămase în competiția „Chefi la Cuțite”, fiind membră în echipa lui Cătălin Scărlătescu. De-a lungul participării sale în concurs, Amalia a captat atenția fanilor emisiunii, însă, din păcate, aceasta a devenit subiectul unor comentarii răutăcioase în mediul online. Mulți dintre acești fani consideră că Amalia se angajează în tactici „murdare” în timpul competiției.

Concurenta a fost criticată dur de fanii emisiunii

Pe Facebook a luat amploare o campanie negativă îndreptată împotriva Amaliei Mihart, una dintre concurentele rămase în competiția Chefi la Cuțite. Amalia a atras antipatia fanilor și este acuzată că joacă „murdar”, iar în mediul online, mesajele răutăcioase la adresa ei au devenit tot mai frecvente.

Telespectatorii sunt de părere că Amalia ar fi trebuit să fie eliminată din competiție de mult timp, însă există suspiciuni că este susținută de producătorii emisiunii datorită comportamentului său controversat, care generează multe discuții.

Revoltă în rândul telespectatorilor

De-a lungul competiției, aceasta a avut adesea probleme și a fost sancționată în repetate rânduri. Ea nu a respectat niciodată termenele limită pentru preparatele sale și a primit constant penalizări. Cel mai recent incident a avut loc în ediția de luni seară, când concurenta a primit două puncte de penalizare pentru intervenția asupra preparatului după ce s-a auzit sirena. Chiar și în fața numeroaselor acuzații și critici, Amalia a reușit să-și păstreze locul în competiție. Deși a primit două puncte de penalizare pentru intervenția asupra preparatului după sunetul sirenei, acest lucru nu a fost suficient pentru ca ea să fie eliminată din competiție, iar acest lucru a supărat și mai mult fanii. Comentariile de pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la Cuțite reflectă diversitatea opiniilor telespectatorilor, iar marea majoritate sunt negative.

„Dacă Amalia a fost depunctată și din cele 7 puncte a rămas cu 5 de ce nu a plecat și ea acasă? Cine o tot ține în brațe? A plătit să facă parte din echipe și să rămână în concurs?”,

„Ea e pe lângă oricum cu bucătăria, nu înțeleg de ce e atât de protejată, corect era să părăsească competiția”

„Antena 1 o ține în brațe”,

„În fiecare sezon există câte o Amalia, dacă ați observat ….cred că este ținută să nu fie monotonie, nu știu, dar mereu a existat cineva enervant

„George a avut 4 puncte și din această cauză era pe punctul să plece acasă. Oricum AMALIA este un om penibil, care se bucură pentru răul altuia și care, nici măcar, nu-și recunoaște greșelile”,

„Îmi pare rău pentru Iustin. Dar totuși speram să plece Amalia. Când pleacă este varză cu cârnați. Voia o notă mai mare că și merita”, sunt doar câteva din comentariile telespectatorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe