Scandal uriaș: ce mesaje le-ar fi trimis ministrul Justiției jurnaliștilor de la Antena 3

Un scandal uriaș s-a iscat între ministrul Justiției, Ana Birchall, și jurnaliștii postului Antena 3. Aceștia din urmă reclamă mai multe mesaje venite de pe numărul Anei Birchall, în urma unui material difuzat de postul de televiziune.

Jurnaliștii Antena 3 au intrat în conflict cu ministrul Justiției, Ana Birchall, revocată din funcție, dar ocupantă încă a portofoliului pentru că nu i s-a găsit înlocuitor. Mai mulți jurnaliști, printre care Ana Maria Roman și Oana Stancu susțin că ar fi primit amenințări din partea ministrului.

Totul ar fi pornit după ce Antena 3 a difuzat un material video în care se presupune că ar fi Ana Birchall care se duce la Mircea Geoană cu o sumă mare de bani. E vorba de celebrul filmuleț apărut în presă în urmă cu mai mulți ani în care Mircea Geoană este filmat în timp ce primește 5.000 de euro.

Pe filmare se aude o voce feminină (posibil a Anei Birchall), care spune că aceasta este “contribuția pentru campanie…5.000 de euro”.

Ce mesaje le-ar fi trimis Ana Birchall jurnaliștilor Antena 3

Ana Birchall demisa din functia de ministru al Justitiei

 

Prima jurnalistă Antena 3 care a atras atenția asupra unor mesaje primite de pe numărul Anei Birchall a fost Oana Zamfir. S-ar fi întâmplat imediat ce materialul video cu Mircea Geoană a fost difuzat pe post.

„Editorul emisiunii a primit niște mesaje de pe numărul doamnei ministru Ana Birchall. Nu știu dacă îmi sunt adresate. Citez: „Este nesimțire ce faci!” Doamna Birchall, bănuiesc că ați greșit numărul. În primul rând, nu vă permit să mă tutuiți. Nu ne cunoaștem. În al doilea rând, cu siguranță, vă referiți la alte persoane. Cine este beneficiarul mesajelor pe care le-ați primit este treaba dumneavoastră. Dacă vă referiți cu acești termeni la jurnaliștii de la Antena 3, vă sugerez să vă reevaluați poziția. Nu cred că este demnă de un ministru fie el și revocat”, a spus Oana Zamfir.

Jurnalista a adăugat că așteaptă clarificări de la ministrul Justiției și a adus în discuție o posibilă acțiune în instanță. Ulterior, și alți jurnaliști ai postului de televiziune au reclamat faptul că au primit mesaje similare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI