Scandal uriaș acasă la Emi Pian, după ce a fost adus sicriul. Ce au făcut oamenii când l-au văzut: “Ieși afară sau vă scoatem noi”

Momente extrem de tensionate în urmă cu câteva zeci de minute, acasă la Emi Pian. Sute de oameni s-au îmbulzit la căpătâiul liderului clanului interlop, spre disperarea familiei, care nu a reușit să aibă un moment de intimitate.

Scandal uriaș acasă la Emi Pian, când a fost adus sicriul

Clipe dramatice, încărcate de jale și de durere în aceste momente în casa familiei Duduianu. În urmă cu câteva ore, trupul interlopului Emi Pian, a ajuns la locuința acestuia din zona Rahova, unde a fost așteptat de sute de persoane. Fratele cel mare, Elvis, a leșinat în momentul în care a văzut sicriul, la fel și soția decedatului, care s-a prăbușit din picioare deasupra sicriliului. Liderul clanului Duduienilor, ucis marți dimineața de un rival, a fost așteptat cu covor roșu și toată crema lăutarilor din București, exact așa cum acestuia i-a și plăcut să trăiască. Din păcate, scandalurile au început să apară din prima clipă de priveghi.

Imediat ce sicriul a fost băgat în casă, zeci de persoane s-au îmbulzit să intre în locuință, probabil pentru a-l vedea pe Emi Pian și a-i aduce un ultim omagiu. Familia liderului interlop i-a rugat pe cei aflați în curte să aștepte afară măcar 30 de minute, pentru ca ei să se poată să își plângă mortul în liniște măcar 30 de minute. Oamenii nu au înțeles, însă, de bună voie, iar curiozitatea i-a făcut să nu mai țină cont de durerea familiei.

Scandal uriaș acasă la Emi Pian, după ce a fost adus sicriul. Ce au făcut oamenii când l-au văzut Ieși afară sau vă scoatem noi

Scandal de proporții, după ce sicriul lui Emi Pian a fost adus acasă și în acele momente apropiații îl jeleau

Ce au făcut oamenii când l-au văzut: “Ieși afară sau vă scoatem noi”

Manelistul care cânta melodii de jale în acel moment, și-a întrerupt filmarea și i-a rugat pe cei prezenți la priveghi să aștepte afară puțin. După nenumărate rugăminți, acesta a trecut la amenințări:

”Măi oameni buni, rămâneți puțin afară. Lăsați familia puțin cu el ca e mare durere. Vă rog eu. Ieșiți afară, mânca-v-as.. (…), ieșiți afară că dacă nu vă dăm noi. Lăsați familia să stea puțin cu Emi, că au inima grea”.

În tot acest timp, oamenii se îmbulzeau, la propriu, spre locul în care fusese deja trupul neînsuflețit al interlopului, făcând și extrem de multă gălăgie. Printre cei care l-au așteptat pe Emi Pian în hohote de plâns a fost fratele cel mic al acestuia, Grațian, cel care l-ar fi tăiat cu o sabie pe Ciprian Napy și cel care și-a dus fratele la spital în noaptea fatidică. Ciudat este faptul că acesta ar fi trebuit să se afle în arestul poliției pentru tentativă de omor, însă, până în acest moment, niciun reprezentant al poliției nu a oferit niciun fel de declarație legată de acest subiect.

Mai apoi, după ce trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, un apropiat al familiei care se echipase cu mănuși de protecție l-a aranjat în sicriu pe acesta, timp în care frații lui urlau de durere. Scenele au fost cu adevărat sfâșietoare, fiind aruncate printre lacrimi și durere cuvinte ca “I-au tăiat gâtul, uite, frate, i-au tăiat gâtul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI