Scandal politic. Un lider PNL aduce acuzaţii grave: susținătorii lui Cîțu au schimbat yala la sediul partidului dar nu au oferit chei tuturor

Stan Filon 13.07.2021, 20:48
Scandal politic. Un lider PNL aduce acuzaţii grave: susținătorii lui Cîțu au schimbat yala la sediul partidului dar nu au oferit chei tuturor

Este scandal în toată regula la PNL Timiş, acolo unde a fost schimbată yala de la intrarea în sediu, însă nu toată lumea a primit cheie! Cei rămași pe-afară sunt senatori și deputați de Timiș care nu au mai putut intra câteva zile în sediu, unde au cabinetele de parlamentari.

Un parlamentar PNL îi acuză pe liderii PNL Timiș că au schimbat yala de la sediu, dar nu au dat chei tuturor membrilor

Un deputat tună și fulgeră după ce a rămas pe-afară, la propriu. A vrut să intre în sediul de partid, dar a constatat cu stupoare că cheia sa nu se mai potrivea. A aflat la scurt timp că secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza, a plecat la o întrunire cu premierul Florin Cîțu, dar nu înainte de a schimba yala. Ironic, acesta îl acuză că s-a dus să facă o poză cu candidatul la șefia PNL.

“Incredibil ce se întâmplă în PNL Timiș – secretarul general Dănuț Groza a schimbat yala de la ușa partidului și a luat cheia. Fiind plecat la București în ultimele zile, am aflat cu surprindere că nu se mai poate intra în sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare.

Un parlamentar PNL ii acuza pe liderii PNL Timis ca au schimbat yala de la sediu, dar nu au dat chei tuturor membrilor
Un parlamentar PNL ii acuza pe liderii PNL Timis ca au schimbat yala de la sediu, dar nu au dat chei tuturor membrilor

Deputatul spune că nu a mai putut intra în sediul cabinetului său parlamentar

Am fost sunat de mai mulți colegi și colaboratori care voiau să intre în sediu, dar nu au putut deschide ușa. După mai multe telefoane am aflat că secretarul general Dănuț Groza  a schimbat yala pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra, după ce președintele Raul Ambruș și mai mulți colegi au mers vineri pentru a face o poză, fotografia pe care o știți deja”, a scris Claudiu Chira, pe Facebook.

Deputatul a lansat un atac la adresa celor pe care îi consideră vinovați de situație și spune că aceștia au confiscat pur și simplu filiala PNL. “Mi se pare incredibil și inadmisibil ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât spre exemplu eu ca deputat, dar și restul colegilor parlamentari, avem cabinetele parlamentare acolo și plătim cheltuieli de întreținere. Practic, se îngrădește și dreptul la muncă a acelor oameni care nu mai pot merge la birou.

Consider că Alin Nica și Dănuț Groza nu pot trata PNL Timiș ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă. PNL Timiș arată pe zi ce trece ca un partid luat captiv de niște primitivi și cei care am mai rămas trebuie să luptăm până la capăt pentru a reda membrilor libertatea și democrația internă”, a mai scris Chira.

Urmăriți Impact.ro și pe