EXCLUSIV

Scandal pe mormântul lui Ion Dolănescu. ”Dragoș nici nu știe unde e. S-a rătăcit și a întrebat groparii”. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 20.12.2021, 19:44

A reizbucnit scandalul în familia lui Ion Dolănescu, de data aceasta pe mormântul regretatului artist de muzică populară. Deși le-a lăsat o moștenire uriașă, de un milion de euro, iată că fiii lui, Ionuț și Dragoș Dolănescu, trec foarte rar să pună o floare și o lumânare, la cimitir.

Locul de veci este îngrijit doar de Ionuț Petrescu, presupusul fiu al cântărețului: ”Acum doi ani, când a venit la cimitir, Dragoș Dolănescu a întrebat groparii unde este înmormântat tatăl lui, nici nu mai știa unde este locul de veci, se rătăcise în cimitir!”, ne-au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, apropiații celebrei familii.

Ionuț Petrescu: ”Băieții lui nu vin la cimitir, doar eu aprind zilnic lumânări și aduc flori, indiferent de vreme. Nimic nu mă poate opri, nici măcar gerul”

Ion Dolănescu a încetat din viață pe 19 martie 2009, lăsând în urmă nu numai tristețe, ci și nenumărate dispute pe averea lui de un milion de euro.

Recent, un alt scandal s-a iscat, de data aceasta nu la Tribunal, unde Ionuț și Dragoș au dus lupte grele pe moștenire, ci la cimitirul Belu, unde marele artist își doarme somnul de veci.

Sâmbătă, Ionuț Petrescu a cumpărat un braț de flori colorate și crenguțe de braț și a împodobit mormântul artistului. Ionuț Petrescu ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, că este singurul care îngrijește locul de veci:

”Înaintea spectacolului, pe care îl aveam sâmbătă, am mers mai întâi la mormânt, am împodobit bradul, am făcut curățenie, am tămâiat, am spus o rugăciune și după aceea am plecat cu sufletul împlinit.

Băieții lui nu vin pe aici, doar eu aprind zilnic lumânări și aduc flori, indiferent de vreme. Nimic nu mă poate opri, nici măcar gerul”.

Ionut Petrescu

”Dragoș Dolănescu a moștenit 500.000 de euro, dar nu știe unde este înmormântat tatăl lui, a întrebat groparii, s-a rătăcit în cimitir!”

Apropiații celebrei familii ne-au dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, că Ionuț și Dragoș, care s-au luptat 8 ani pe moștenirea de un milion de euro, nici că trec pe la mormânt: ”Mai mult, Dragoș, stabilit în Costa Rica, care a moștenit 500.000 de euro, s-a rătăcit în cimitir, acum doi ani, când a venit ultima oară în România.

A întrebat groparii unde e locul de veci al tatălui lui. Iar Ionuț vine aici doar pentru parastasul din luna martie. Ei nu au plătit pe cineva ca să aprindă o lumânare, doar Ionuț Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu, vine, seară de seară, ca să aprindă o lumânare”.

Ionuț Petrescu promite că se va ocupa mereu de mormânt: ”Ion Dolănescu va rămâne în sufletul meu tatăl meu”

Ionuț Petrescu a locuit ani de zile în casa lui Ion Dolănescu, în care acum stă Ionuț Dolănescu. Ba chiar crede că Ion Dolănescu este tatăl lui, moștenindu-i, în viziunea lui, atât vocea, cât și trăsăturile fizice.

Ionuț Petrescu și-a dorit un test ADN, pentru a clarifica lucrurile, dar nici fiii lui Ion Dolănescu și nici frații lui nu vor să îl ajute cu analizele: ”Oricum, Ion Dolănescu va rămâne în sufletul meu tatăl meu, chiar dacă Ionuț și Dragoș nu vor să facem testul ADN. Voi avea grijă de mormântul lui toată viața”, ne-a mai declarat Ionuț Petrescu, în exclusivitate pentru impact.ro

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...