Scandal neașteptat în muzica populară, Maria Dragomiroiu a făcut-o praf pe Elena Merișoreanu. De unde a plecat conflictul

Ana Anitoiu 16.03.2021, 17:46

Un scandal neașteptat a izbucnit în muzica populară. Maria Dragomiroiu a făcut-o praf pe Elena Merișoreanu, după ce artista a supărat-o cu un comentariu pe care l-a făcut la adresa ei în urmă cu ceva timp. Ea a precizat că îi pare rău că nu i-a spus în față ce o deranjează, deși s-au întâlnit de multe ori.

Maria Dragomiroiu, despre Elena Merișoreanu

Mai exact, invitată la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc” din emisiunea “La Măruță” de la Pro TV, Maria Dragomiroiu, în vârstă de 65 de ani, nu s-a sfiit să spună exact ce crede despre colega ei, Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani. Întregul conflict a izbucnit după ce prima dintre ele s-a plâns de o pensie prea mică, de 1.200 de lei, iar cea de-a doua a spus că interpreta nu se omoară cu munca.

“Mie mi se pare că Elena Merișoreanu a venit pe pământ doar ca să judece colegii. Îmi pare foarte rău, nu i-am spus, deși ne-am întâlnit de multe ori. S-a gândit ea să-mi facă o bucurie chiar de ziua mea și și-a dat cu părerea, într-o emisiune, despre pensia mea, aia mică, se știe cât e. A zis că probabil nu am muncit nicăieri. E un om rău, răutăcioasă mai bine zis, nu poți să te duci să judeci un coleg când nu e treaba ta. De pierdut are sufletul dânsei, nu eu. Nu sunt supărată, dar să vinzi o poveste așa, dintr-o minciună?! Peste tot la tv e prezentă ca să vorbească despre toți colegii. Eu am pus o întrebare: cum să trăiești ca artist cu 1.200 de lei? Și ea a venit să mă judece”, a spus Maria Dragomiroiu la Pro TV.

Scandal neasteptat in muzica populara, Maria Dragomiroiu a facut-o praf pe Elena Merisoreanu. De unde a plecat conflictul
Maria Dragomiroiu (stanga) si Elena Merisoreanu (dreapta)

Maria Dragomiroiu, despre atitudinea ei față de bani

Anul trecut, Maria Dragomiroiu a donat din economiile ei și ale soțului ei, Bebe Mihu, suma de 100 de milioane de lei pentru medici. Interpreta de muzică populară a precizat atunci că a făcut acest lucru deși nu o dau afară banii din casă și trăiește normal.

”Nu mă dau afară banii din casă, trăim normal. Nu mi-a plăcut să mă dau mai așa și nici nu-mi trebuie. Am donat și noi, eu cu soțul meu, 100 de milioane pentru medici… Din ce aveam strânși. Din păcate, omul zice că își trăiește clipa. Dacă te gândești la ziua de mâine puțin, să nu cheltuiești tot ce ai câștigat… Eu la țară așa stiam: să pui găleata la streașina casei când plouă. Dacă ești atent, iei în calcul că ți se poate întâmpla orice în timpul vieții.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Elena Merișoreanu, scenă terifiantă cu o amantă a soțului ei

De cealaltă parte Elena Merișoreanu a șocat cu o altă poveste de după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Interpreta a spus că ea și soțul ei au început să locuiască separat, dar nu pentru că ar fi decis să divorțeze, cu toate că relația lor au fost tumultuoasă. Mai multe detalii, AICI! În plus, în urmă cu ceva timp, artista a povestit un episod terifiant cu o amantă a partenerului ei de viață.

”Era frumoasă rău de tot (n.r.: amanta). Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: „Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau”, a povestit Elena Merișoreanu.

Urmăriți Impact.ro și pe