EXCLUSIV

Scandal monstru între Liviu Guță și cea de-a doua soție! Prin ce coșmar a trecut Roxana: ”Nicio femeie nu-l va schimba!”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 13.05.2021, 16:31
Scandal monstru între Liviu Guță și cea de-a doua soție! Prin ce coșmar a trecut Roxana: ”Nicio femeie nu-l va schimba!”. EXCLUSIV

Doar un an și trei luni a durat căsnicia celebrului manelist Liviu Guță cu Roxana. Femeia, care a cerut divorțul, în urma certurilor repetate, ne-a oferit noi detalii, despre scurta lor poveste de dragoste: ”Liviu era foarte schimbător, mă și speria. Acum zâmbea, acum mă înjura”, a declarat Roxana, în interviul pentru impact.ro.

Continuă scandalul dintre Liviu Guță și cea de-a doua soție. Prin ce coșmar a trecut Roxana!: ”Nicio femeie nu-l va schimba!”

Roxana, frumușica brunetă care i-a fost nevastă lui Liviu Guță doar un an și trei luni, face noi dezvăluiri, în exclusivitate pentru impact.ro:

Liviu era foarte schimbător, mă și speria. Acum zâmbea, acum mă înjura. Eu nu am vrut să ajung la divorț, l-am iubit ca om, eu l-aș fi adorat și dacă era cerșetor în gară.

Totodată, Roxana a menționat că nu s-a căsătorit cu Liviu din interes:

Am văzut cum zice lumea că l-am luat pe Liviu din interes. Nu este adevărat! L-am luat din chirie, în casa mea. Cred că, din cauza pandemiei, că nu avea bani și nici concerte, era foarte nervos, ne-am trăit căsnicia în pandemie, non-stop unul cu celălalt în casă. El nu o să se schimbe, așa se va comporta cu toate femeile, nu o să îl mai schimbe nimeni!

Scandal între Liviu Guță și cea de-a doua soție
Liviu Guță și Roxana s-au despărțit, după o căsnicie scurtă, de un an și trei luni

Liviu Guță, despre Roxana: ”Era agresivă verbal!”

Nici Liviu Guță nu se lasă mai prejos și dă din casă:

Vin de la notar, unde am fost să fac o împuternicire pentru divorțul de Roxana. Venim din două lumi diferite. Când mă îndrăgostesc, pun suflet. Nu am apucat să ne cunoaștem. A venit și pandemia asta. M-am grăbit! Important este că am trecut și peste asta. Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat, o iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte despre fosta soție, de trecut. Noi chiar voiam să facem un copil. Certurile au început din iunie, anul trecut, a declarat Liviu Guță, în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

Scandal între Liviu Guță și cea de-a doua soție
Liviu Guță are doi copii dintr-o căsnicie anterioară

Roxana își dorea foarte mult un copil

Totodată, Roxana era supărată pe Liviu că nu-și dorea un copil și cu ea:

Nu ne mai înțelegeam, ne-am dorit foarte mult un copil. Inițial, Liviu credea că eu sunt vinovată și că nu pot rămâne însărcinată, însă, după un control medical riguros, s-a constatat că el are anumite probleme medicale, așa că a început un tratament pentru a le rezolva. Dar nu se ținea de acest lucru și l-am întrebat dacă își dorește sau nu un copil cu mine. El spunea din gură că vrea, dar când era vorba de fapte nu dădea asta de înțeles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI