Scandal monstru după meciul Sepsi- FCU Craiova. Ce s-a întâmplat în vestiarul gazdelor. „A înjurat echipa”

Mihnea Tălău 17.03.2023, 13:21
Scandal monstru după meciul Sepsi- FCU Craiova. Ce s-a întâmplat în vestiarul gazdelor. „A înjurat echipa”

Meciul crucial pentru accederea în play-off-ul Ligii 1, dintre Sepsi și FCU Craiova a fost câștigat cu un sec 4-0 de echipa din Sfântu Gheorghe. Dacă oltenii nu au mișcat pe teren, la sfârșitul meciului au găsit de cuviință să își arate frustrarea. A fost un scandal monstru la ieșirea de pe teren.

Mielușei pe teren, zmei la vestiare

Din tabăra oaspeților, cel mai vehement a fost  Yassine Bahassa (30 de ani), care s-a răfuit atât cu brigada de arbitri cât și cu jucătorii echipei gazdă.

Finanțatorul echipei Sepsi, Laszlo Dioszegi, a declarat că fotbalistul lui FCU Craiova a intrat în vestiarul celor de la Sepsi și a început să înjure, în loc să se ducă la controlul antidoping, unde fusese chemat după fluierul final al meciului, scrie gsp.ro.

„A intrat în vestiar și a început să înjure. Nu știu care… Bauza sau nu știu care (n.r. – Yassine Bahassa). S-a dus în vestiarul nostru și a înjurat echipa noastră. Bodyguarzii s-au dus după el, trebuia să se ducă la dopping și, în loc să meargă acolo, a fugit în vestiarul nostru și a înjurat.

Înjurături, înjurături, dar scorul e patru!”,  a declarat Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi.

Scandal cu arbitrii și cu adversarii

După fluierul final, Bahassa a încercat să ajungă la arbitrul meciului, Radu Petrescu. Jucătorul craiovean, extrem de iritat, după terminarea partidei s-a dus pe tunel și aștepta pe cineva.

”Când brigada de arbitri a ajuns la tunel, a sărit spre Radu Petrescu. A fost ținut cu greu de colegi. A fost unul dintre jucătorii chemați la doping. Atunci a cotit către vestiarul lui Sepsi. Forțele de ordine l-au luat pe sus”, au povestit jurnaliștii prezenți la meci.

Mai mult, conflictul a continuat în zona în care se țineau interviurile. Imaginile prezentate de televiziuni au surprins o învălmășală în care au fost implicați inclusiv oameni din staff-ul formației FCU Craiova.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...