Scandal monstru! Diana Șoșoacă lansează acuzații grave, după ce a fost exclusă din AUR. “A ridicat palma la mine”

Ioana Bucur / 10.02.2021, 23:11
Scandal monstru! Diana Șoșoacă lansează acuzații grave, după ce a fost exclusă din AUR. “A ridicat palma la mine”

Diana Șoșoacă lansează acuzații grave. Senatorul s-a dezlănțuit, după ce a fost exclusă din AUR. De ce a fost dată afară, de fapt, din partid. Acuzații grave: „A ridicat palma la mine!”

Diana Șoșoacă lansează acuzații grave, după ce a fost exclusă din AUR

Diana Șoșoacă lansează acuzații grave, după ce a fost exclusă din AUR. Senatorul s-a dezlănțuit, miercuri seara, cu o serie de declarații șocante despre unul dintre membrii AUR, Sorin Lavric, despre care susține că ar fi „ridicat palma” la ea.

„Nu eu m-am luat, ci ei s-au luat. Ultima a fost când Sorin Lavric a ținut cu USR și mi-a închis microfonul, în Senat, pentru că m-am revoltat împotriva PNL, USR și UDMR de la guvernare și ar trebui să cer voie pentru discursurile mele în interiorul partidului. Ori, conform Constituției, după alegere, fiecare votează conform conștiinței sale. ”Cum mi-am permis să îi fac criminali?”, așa m-a întrebat Lavric. Mi se trage și de la Comisia de Abuzuri, pentru că am avut o plângere împotriva Ralucăi Turcan. Mi s-a spus că ”cum îmi permit? Dragă Diana, comisia asta a fost înființată ca să fie!”. Am 500 de dosare pe rolul comisiei de abuzuri, după numai o lună, iar toate îmi sunt adresate mie.

George nu mi-a zis nimic niciodată, este un om foarte OK. I-am spus că voi pleca din partid, pentru că nu voi suporta un astfel de tratament. Domnul Sorin Lavric a folosit un limbaj de maidan și a ridicat palma la mine. I-am zis: ”cine ești tu, cum îți permiți tu să ridici palma la mine, să folosești un limbaj violent?”, a dezvăluit Diana Șoșoacă, la România TV.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR
Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Diana Șoșoacă a precizat că nu s-a certat niciodată cu George Simion și că nu are ce să îi reproșeze. Mai mult, avocata este convinsă că „George probabil e șocat de ce a făcut colegul său, Claudiu Târziu, pe care nu l-am văzut niciodată în campania electorală”.

„Nu mă duc nicăieri, eu sunt Neamul Românesc. Eu nu mă pot alia cu partidele împotriva cărora am luptat. O să mai vedeți excluderi, demisii, nu vă spun ce e în Parlamentul ăla. Eu cred că trebuie să ne respectăm și să ne vorbim frumos, nu cu atitudinea arogantă de șef”, a spus Diana Șoșoacă la România TV.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR

Dan Tănasă a fost cel care a anunțat, public, faptul că Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR, confirmând zvonurile ce circulau de mai multă vreme în spațiul public. Printre motivele ce au dus la retragerea sprijinului politic a fost și faptul că avocata a participat la o petrecere cu lăutari, într-un restaurant din Iași: „Nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului”, a spus Dan Tănasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI