Scandal între urmașii Ilenei Ciuculete și ai lui Cornel Galeș. La ce s-a ajuns din cauza averii

Rădulescu Valentin 31.10.2020, 09:50
Scandal între urmașii Ilenei Ciuculete și ai lui Cornel Galeș. La ce s-a ajuns din cauza averii

După moartea Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș, copii celor doi au dus un război în instanță. După mai mulți ani în care băieții artistei s-au luptat ani de zile pentru a-și primii drepturile, au ajuns în final la un rezultat. Ce s-a întâmplat între copiii Ilenei Ciuculete și fiica lui Cornel Galeș?

Urmașii Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș se bat pe avere

Mugurel și Cristi Sfetcu sunt foarte aproape să își câștige drepturile după moartea mamei lor. Cei doi o vor executa silit acum pe fiica lui Cornel Galeș. Așadar, se pare că Claudia Stroe nu va rămâne singura moștenitoare a averii după moartea tatălui său. Cei doi copii a Ilenei Ciuculete ar urma să primească acum 68 de mii de euro, respectiv 34.000 de euro fiecare.

Amintim și faptul că Mugurel și Cristi Sfectu câștigaseră procesul prin care au cerut drepturile după moartea mamei lor, dar după ce Cornel Galeș s-a stins din viață, lucrurile au început să se complice. Totodată, cei doi ar fi vrut să împartă totul pe cale amiabilă, dar fiica lui Cornel Galeș nici nu a vrut să audă.

„Hotararea este definitiva si irevocabila si, din cate stiu eu, fiica lui Cornel Gales nu a facut niciun demers. Noi, fiind in contradictoriu cu mostenitorul lui Cornel Gales, respectiv fiica acestuia, noi incercam sa recuperam banii din patrimoniul domnului Gales, care au ajuns la ea. Eu am discutat cu dumneaei si m-a rugat sa n-o mai dernajez, sa n-o mai sun. Am vrut ca lucrurile sa fie deschise si fiecare sa-si valorifice drepturile, mai ales ca baietii ar fi vrut sa aiba o relatie deschisa, ca doar nu le-a facut nimic. Dumneaei nu a dorit acest lucru si i-am respectat decizia”, a spus Răzvan Socoteanu, avocatul celor doi copii a Ilenei Ciuculete, pentru starpopular.ro.

Scandal intre copii Ilenei Ciuculete si Cornel Gales
Scandal intre copii Ilenei Ciuculete si Cornel Gales

În ce constă averea pe care o au de împărțit?

Claudia Stroe și cei doi băieți a Ilenei Ciuculete sunt nevoiți să împartă un apartament situat într-un cartier rezidențial, achiziționat de Cornel Galeș după ce artista s-a stins din viață. Acesta a cumpărat locuința cu o parte din banii proveniți din vânzarea vilei în care acesta a trăit o bună parte alături de Ileana Ciuculete.

„Dosarul de instanta s-a finalizat, suntem in faza de executare silita, respectiv faza procesului civil care are ca si finalitate recuperarea creantelor pe care baietii le au asupra mostenitorilor domnului Cornel Gales. Sumele sunt cele mentionate pe portalul instantelor (n.r. cate 34.000 euro pentru cei doi fii ai regretatei artiste). Dosarul este la un executor judecatoresc si este in procedura prealabila de comunicare a executarii.”, a mai spus avocatul.

Urmăriți Impact.ro și pe