Scandal în showbiz. Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa Iuliei Albu. „Ne iubim în secret” (Exclusiv)

Nicu Stan 26.01.2022, 16:42
Scandal în showbiz. Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa Iuliei Albu. „Ne iubim în secret” (Exclusiv)

Acesta este cel mai nou scandal în showbiz. Bianca Drăgușanu s-a dezlănțuit la adresa Iuliei Albu. Bianca Drăgușanu și-apus tunurile pe celebrul critic vestimentar după ce aceasta i-a comentat ținuta în rubrica „Poliția Modei”. Astfel, fosta asistenă TV spune, printre altele, cu multă ironie, că dacă Iulia Albu ar fi lăudat-o, aceasta și-ar fi pierdut farmecul.

Acesta este cel mai nou scandal din showbiz. Protagonistele, Bianca Drăgușanu și Iulia Albu

Se cunoaște faptul că Bianca Drăgușanu atacă la rândul ei atunci când cineva îi strică imaginea, care-i aduce de altfel contracte substanțiale. De curând, blondina a fost pusă într-o lumină nu prea bună în rubrica „Poliția Modei”, de la Antena Stars, prezentată de către criticul de modă Iulia Albu și fostul concurent de la “Chefi la cuțite”, Răzvan Babană.

Cei doi au analizat ținutele vestimentare ale câtorva vedete din showbiz-ul românesc, printre care și Bianca Drăgușanu.

Razvan Babana crede ca Bianca Dragusanu arata mai bine dezbracata decat imbracata
Razvan Babana crede ca Bianca Dragusanu arata mai bine dezbracata decat imbracata

Răzvan Babană o preferă dezbrăcată pe Bianca Drăgușanu

„Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală.

Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă”, a spus Răzvan Babană.

Nemulțumirile Iuliei Albu vizavi de ținutele Biancăi Drăgușanu

De partea cealaltă, Iulia Albu s-a declarat nemulțumită de câteva aspecte ce țin de Bianca Drăgușanu, spunând că aceasta întrece măsura cu prelucrarea imaginilor pe care le prezintă în spațiul public, făcând referire și la subțierea exagerată a taliei care nu o avantajează deloc.

În replică, Bianca Drăgușanu îi recomandă Iuliei Albu să fie atentă la ceea ce spune, întrucât îi va face piar gratuit în stilul său binecunoscut deja.

Avertismentul Biancăi Drăgușanu

„Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac piar gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”,  a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.

În plus, Bianca Drăgușanu, la rândul ei implicată în lumea modei, având un atelier de modă, a spus și ea ce crede despre stilul de a se îmbrăca al Iuliei Albu.

Bianca Drăgușanu și Iulia Albu, relație secretă

„Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret. Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate. Deci noi două ne facem treaba una cu alta când e cazul, ca și acum… În rest ne salutam, ne sunăm rar dacă e cazul si ne apreciem, dar în secret!”, a mai precizat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe