Scandal în Liga 1: antrenorul l-a făcut „bețiv” pe atacantul adversarilor chiar pe teren

Marian Cărăvan 05.10.2020, 10:21
Scandal în Liga 1: antrenorul l-a făcut „bețiv” pe atacantul adversarilor chiar pe teren

E mare scandal în Liga 1. S-a întâmplat în weekend, când un antrenor și-a pierdut cumpătul și l-a jignit pe un jucător al echipei adverse, chiar în timpul meciului. Totul s-a văzut la tv.

Scandal în Liga 1. Fotbalist jignit pe teren de antrenor

Liga 1 reușește să iasă în evidență, într-un fotbal mioritic anost. Dar iese cu părțile negative. Scene reprobabile s-au petrecut în weekend, la un meci din Liga 1. S-a lăsat cu scandal în timpul meciului, în prim-plan cu unul dintre antrenori. Adică persoana care trebuia să fie un exemplu pentru cei aflați pe teren. Chiar dacă se desfășoară fără spectatori, meciurile de fotbal aduc cu ele acea tensiune la care sunt supuși antrenorii și jucătorii, dar în vâltoarea evenimentelor, apar și scene reprobabile. Scandal în Liga 1, la un meci între două echipe aflate acum la mijlocul clasamentului.

După ce a respirat puțin aer de Europa, FC Botoșani s-a întors la fotbalul din Liga 1. Șase etape s-au scurs din sezonul 2020-2021. FC Botoșani nu stă prea grozav, cu două victorii, două egaluri și tot atâtea înfrângeri. Ultimul eșec a fost înregistrat în weekend, pe propriul teren, 0-2 cu Chindia Târgoviște, acum vecină de clasament cu formația moldavă.

FC Botoșani – Chindia a avut parte de un moment tensionat. S-a întâmplat iemdiat după ce târgoviștenii au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Paul Iacob, în minutul 58. Camerele tv au surprins dialogul dintre Marius Croitoru, antrenorul gazdelor, și Daniel Popa, atacantul Chindiei. Pe buzele fotbalistului se puteau citi cuvinte reprobabile. Marius Croitoru și-a pierdut cumpătul și i-a răspuns cu un limbaj jignitor. S-a văzut la tv! „Băi, bețivane! Popa! Bețivane!”, i-a strigat Croitoru atacantului Chindiei.

Scandal în Liga 1: antrenorul l-a făcut „bețiv” pe atacantul adversarilor chiar pe teren
Scandal în Liga 1: antrenorul l-a făcut „bețiv” pe atacantul adversarilor chiar pe teren

Antrenorul Marius Croitoru a dat dovadă de fair-play după meci

Tot scandalul a pornit de la eliminarea lui Paul Iacob, de la Chindia, în minutul 58. La finalul meciului, antrenorul celor de la FC Botoșani a recunoscut cu fair-play că lucrurile au stat cu totul altfel pe teren și că jucătorul de la Chindia nu trebuia eliminat, decizia arbitrului fiind eronată.

„Probabil că roșul acela nemeritat pe care l-au primit ei s-a întors împotriva noastră. Din păcate pentru Chindia, nu jucătorul lor a fost cel care l-a lovit pe Patache, ci al nostru. Îmi pare rău, dar nu pot să schimb decizia. Trebuie VAR, și noi pe bancă am fi mai liniștiți să știm că e cineva acolo care poate vedea ce s-a întâmpla și poate repara greșelile omenești”, a spus Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoșani.

După șase etape, FC Botoșani ocupă locul 8, cu 8 puncte, în timp ce Chindia e pe locul 9, tot cu 8 puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe