Scandal în finala Chefi la Cuțite. „Cred că o și bat”. De la ce s-au luat doi concurenți

Beatrice Dumitru 01.12.2022, 23:59
Scandal în finala Chefi la Cuțite. „Cred că o și bat”. De la ce s-au luat doi concurenți

Finala „Chefi la cuțite” sezonul 10 a fost cu multe emoții pentru concurenți, dar si cu un mare scandal într-una dintre echipele finaliste. Raluca Todea s-a enervat foarte tare și s-a certat cu una dintre colegele sale, cele două adresându-și câteva replici dure.

De ce s-au certat doi concurenți în finala „Chefi la Cuțite

Raluca Todea, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu care a luptat pentru marele premieu de 30.000 de euro, a ales să fie ajutată în finală de foștii săi colegi din echipă Oxy, Ștefania, Florin și Dan Manciu. Dar nu toate lucurrile au mers bine și au apărut și problemele.

Raluca Todea s-a certat foarte tare cu Oxy, după ce finalista „Chefi la cuțite” i-a reproșat acesteia că a gătit prost un sos. Dan Manciu a mers mai departe și a acuzat-o pe Oxy că a vrut să o saboteze pe Raluca. Finalista show-ului culinar a declarat că fosta concurentă nu a performat și nu și-a dat toată silința ca să o ajute.

Scandal în finala Chefi la Cuțite. „Cred că o și bat”. De la ce s-au luat doi concurenți
Raluca Todea și Oxy în finla „Chefi la cuțite”. Sursa foto: Captură tv Antena 1

„Cred că o și bat azi! Eu nu mai am încredere în ea. Am început să-mi păzesc spatele, pentru că mi-am dat seama că ceva nu e în regulă, că Oxy nu performa. Dacă nu ai chef să gătești lasă locul altuia”, a spus nervoasă finalista „Chefi la cuțite”.

Ce a spus Oxy

Pe de altă parte, Oxy a afirmat că a încercat să dea tot ce e mai bun din ea pentru această finală și nu a avut niciun gând să facă ceva rău, ci pur și simplu a făcut o greșeală.

Am dat tot din mine și am încercat să fac tot posibilul să și calmez echipa, să avem farfurii la sfârșit, exact cum poate fiecare din echipa mea a gândit. Îmi pare rău Raluca, nu am făcut-o intenționat, doar am greșit-o și mi-o asum”, a afirmat Oxy.

Dan Manciu, cel care a făcut parte din echipa finalistei, a spus că este sigur că Oxy a vrut să o saboteze pe Raluca și a făcut acest lucru din invidie, din ură.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...