Scandal imens făcut de fratele Margheritei de la Clejani. Pe cine a vrut să bată Fulgy

Madlen Moraru 25.05.2020, 14:10
Scandal imens făcut de fratele Margheritei de la Clejani. Pe cine a vrut să bată Fulgy

Familia artiștilor de la Clejani s-a văzut învăluită într-o situație imposibilă. După accidentul rutier provocat de către Margherita, s-a aflat că și fratele acesteia, Fulgy, a comis un act cât se poate de grav. Tânărul a fost chiar surprins în respectivele momente și fotografiat.

Scandal imens făcut de fratele Margheritei de la Clejani

Scandalul izbucnit în familia Clejanilor au avut un impact puternic și artiștilor. Ioniță de la Clejani a declarat public faptul că va face personal o anchetă. Totul după ce fiica lui, Margherita, a fost prinsă sub influența substanțelor interzise la volan. După ce provocat un accident de circulație, tânăra a fost testată pozitiv pentru heroină, potrivit celor de la cancan.ro. Brunetei i-a fost întocmit chiar un dosar penal de către autorități, iar momentele au avut loc cu câteva zile în urmă.

Dacă Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier din neatenție, Fulgy, fratele acesteia mai mic cu câțiva ani, a fost de asemenea implicat într-un episod nu tocmai plăcut. Este vorba despre momentele în care a fost surprins, în zona Calea Floreasca din Capitală, când făcea gesturi șocante și aproape a bătut un bătrân.

Scandal imens făcut de fratele Margheritei de la Clejani. Pe cine a vrut să bată Fulgy
Fulgy de la Clejani a vrut să bată un bătrân, într-o stație (sursă foto dreapta: cancan.ro)

Fiul Clejanilor a vrut să abuzeze un bătrân când acesta nu i-a răspuns cel mai probabil la o întrebare. Bărbatul vizibil trecut de o vârstă considerabilă nu a dorit să intre într-o discuție cu Fulgy. Din acest motiv, tânărul și-a pierdut cumpătul și a sărit la bătaie, spre o persoană cu mult mai în vârstă și care nu s-ar fi putut apăra. După ce bătrânul i-a cerut să fie lăsat în pace, Fulgy de la Clejani a izbunicnit și i-a adresat foarte multe injurii.

Fulgy a vrut să bată un bătrân

”Te bat, bulangiule, fraiere! Vino să-ți dau să mănânci și-ți dau și-o palmă! Omoară-te, sclavule! Vrei să îți dau cu asta în cap?! Pleacă în p%*!@ mea de-aici că te bat… Eu sunt milionar… Până chemi tu Poliția, eu chem Interpolul. Du-te și vezi de drumul tău, de nebun. Nu ești șmecher, ești fraier. Un șmecher nu ajunge ca tine”, au fost replicile lui Fulgy, la acel moment.

Urmăriți Impact.ro și pe