Scandal fără precedent între vedetele Chefi la Cuțite. ”Oficial, Scărlătescu nu mai există pentru mine”

Stan Filon 24.11.2020, 09:25
Scandal fără precedent între vedetele Chefi la Cuțite. ”Oficial, Scărlătescu nu mai există pentru mine”

A fost scandal la celebra emisiune ”Chefi la Cuțite”, de la Antena 1. Ediția cu numărul 34 a sezonului 8 este una plină de tensiune, iar chefii au nervii întinși la maximum! Așadar, tensiunea plutește în aer, iar bucătarii parcă stau pe un butoi de pulbere. O simplă scânteie și totul sare în aer!

Scandal monstru la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu s-a supărat nevoie mare pe Cătălin Scărlătescu

Așa s-a întâmplat la ultima ediție a emisiunii, când concurenții celor trei chefi au fost nevoiți să facă platouri demne de un bairam din anii 80-90. Pare ușor, la prima vedere, dar ținând cont că unii dintre concurenți erau doar niște copii în anii 80, sarcina s-a arătat a fi destul de grea.

Așa s-a ajuns ca Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se certe ca la ușa cortului. Florin Dumitrescu a fost atât de supărat de gestul lui Cătălin Scărlătescu, încât a făcut o dezvăluire neașteptată! Fiecare echipă de la „Chefi la cuțite” a convenit să pregătească o farfurie bogată, plină de preparate diverse. La un moment dat, Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat că pe platoul său vor exista inclusiv cârnații tăiați la capete, în formă de cruce.

Scandal monstru la emisiunea Chefi la Cutite
Scandal monstru la emisiunea Chefi la Cutite

L-a ignorat total

Acesta a dorit să împartășească descoperirea și cu prietenul și colegul său de platou Cătălin Scărlătescu, doar că lucrurile nu au mers precum se aștepta. Foarte concentrat pe ce avea să facă, Scărlătescu l-a cam trimis la plimbare pe Florin și nici nu l-a ascultat.

”Oficial, din momentul ăsta, Cătălin Scărlătescu nu mai există pentru mine!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de supărat de reacția colegului său.

Chiar dacă este cel mai tânăr dintre chefi, se pare că singurul care a înțeles sarcina primită a fost Florin Dumitrescu, deoarece ceilalți doi au făcut platouri care nu semănau deloc cu cele făcute la bairamurile din anii 80-90. Când farfuriile au fost aproape gata, Florin Dumitrescu a făcut o descoperire ce l-a enervat la culme.

”Ce faceți, mă, vă bateți joc de mine?! Ne batem joc, ce facem?! Chili con carne și chiftele cu ananas în 80-90? Ați luat-o razna! Sorine, tu zici de Grasul că face hamburger în anii 80-90 și tu faci mousse de ciocolată! Chiar așa am ajuns fraierul satului, să fiu singurul care se mai ține de probe?! Chiar așa, ne batem joc de probele astea?!”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de supărat, scrie Antena1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...