Scandal de ultimă oră! What`s Up a fost ridicat din nou de polițiști după un episod violent

Redacția IMPACT 09.06.2020, 08:50

What’s Up are din nou probleme cu legea. Cântărețul a intrat din nou în vizorul oamenilor legii după ce a recurs la violențe în plină stradă. Ce s-a întâmplat mai exact, de această dată?

What’s Up, implicat într-un scandal cu un vecin

Marius Ivancea sau What’s Up, după numele de scenă a fost atenționat de un vecin să reducă volumul muzicii, care era dereanjat de sunetul puternic. Supărat din cauza acestei solicitări, What’s Up s-a bătut în plină stradă cu vecinul său, fără să țină cont de faptul că acesta avea, când a ieșit din casă, un copil în brațe. Impulsiv din fire, artistul a început să îl bată pe bărbat în plină stradă. Organele de ordine au fost sesizate ulterior prin apelul la numărul unic de urgență 112 care l-au calmat pe bărbat, scrie spynews.ro.

La scurt timp după incident, la locul faptei au venit și părinții lui What’s Up care au discutat cu polițiștii despre cele întâmplate.

Nu este primul episod violent în care What’s Up este implicat. Solistul a mai fost violent chiar și cu iubita sa, incident care s-a petrecut iarna trecută, în Capitală. Tânara a sunat la urgențe pentru a-l reclama pe What’s Up, iar imediat un echipaj a ajuns acasă la artist și l-a scos cu cătușe. Mai mult, What’s Up mai ajunsese odată, în decembrie 2019 la secția de poliție, fiind implicat într-un scandal monstru cu mașina sa. În ambele cazuri, What’s Up a adoptat un comportament recalcitrant față de oamenii legii.

Iubita lui What`s Up care l-a acuzat pe acesta că este violent cu ea, este Alice Badea. Cei doi au început o frumoasă poveste de dragoste în toamna anului trecut. Alice Badea activează și ea în domeniul muzical, fiind violonistă și profesoară de muzică. Relația dintre cei doi a evoluat foarte repede, însă până atunci nu a apărut nicio informație în spațiul public potrivit căreia acesta ar fi avut un comportament violent față de ea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe