Scandal de proporții între Gabriela Firea și Violeta Alexandru! “E clar că nu se ocupă de pensii și alocații”. Acuzații grave la adresa ministrului Muncii

Scandal de proporții între Gabriela Firea și Violeta Alexandru! "E clar că nu se ocupă de pensii și alocații". Acuzații grave la adresa ministrului Muncii

Gabriela Firea aduce acuzaţii grave Ministrului Muncii. Primarul Capitalei ameninţă că va depune plângere împotriva Violetei Alexandru. Motivul?!

Gabriela Firea face noi ameninţări. Ce nemulţumiri are acum edilul Capitalei?

După ce a declarat că nu are de gând să mai candideze la Primăria Bucureştiului, Gabriela Firea face noi ameninţări. De data aceasta, primarul Capitalei se află în plin scandal cu Violeta Alexandru. Aceasta acuză Ministrul Muncii că a chemat funcționari din Primărie la sediul PNL pentru a-i spune secrete de serviciu.

Iată cu ce se ocupă ministrul Muncii, doamna Violetă Alexandru. Iată cu ce se ocupă președinta PNL București, ministrul Muncii. E clar că nu se ocupă de pensii și alocații. Astăzi, toți directorii generali și executivi din Primăria Generală, funcționari publici, unii înalți funcționari publici, și directorii de la companiile municipale, directorii de la subordonatele Primăriei au fost sunați în numele ministrului Muncii de domnul Mihai Ionescu, consilier la Ministerul Agriculturii și în colaborare cu doamna ministru al Muncii, a sunat directorii, funcționari publici, care nu ai voie să facă politică, să fie invitați în Aleea Modrogan, la sediul PNL, la o discuție cu doamna Violetă Alexandru. Să le spună ce probleme au ei la serviciu. Adică i-a îndemnat să spună și secrete de serviciu, a declarat Gabriela Firea, la RomâniaTV.

Mai mult, primarul Bucureştiului a explicat că au fost chemați inclusiv arhitectul șef, directorul juridic și directorul economic. În consecinţă, edilul amenință că va depune o plângere.

În timpul serviciului, fiind plătită din banii statului, a sunat toți directorii din Primăria Capitalei. Noi vom depune o plângere. Funcționarii publici nu trebuie să fie invitați la partide. Vreau să o anunț pe doamna ministru că facem o plângere. Şi să îi spun că nu trebuie să îndemne funcționarii publici să încalce legea și să facă politică în timpul serviciului, a mai spus Firea.

Convorbiri înregistrate şi ameninţări fără perdea

De asemenea, acesta a precizat că unii dintre directori chiar au înregistrat apelul.

Înțeleg că sunt foarte disperați cu propriul lor candidat și, dacă nu se poate să câștige democratic aceste alegeri, cu valoarea candidatului, trec la alte metode.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI