Scandal de proporții între Gabriela Firea și Costel Alexe! Motivul pentru care primarul Capitalei i-a făcut plângere penală ministrului

Redacția IMPACT / 10.01.2020, 16:58
Scandal de proporții între Gabriela Firea și Costel Alexe! Motivul pentru care primarul Capitalei i-a făcut plângere penală ministrului

Scandalul izbucnit între Gabriela Firea și Ministrul Mediului, Costel Alexe, privind Bucureștiul, continuă. Astăzi, Gabriela Firea a transmis că va depune o plângere pe numele ministrului liberal întrucât consideră că a indus un sentiment de panică prin afirmațiile sale.

Schimb de replici dure pe tema poluării din Capitală

Zilele trecute, Ministrul Mediului, Costel Alexe a transmis marți că nivelul de poluare care a fost înregistrat sâmbătă seara în București a fost aproape la fel de mare și de periculos ca cel din Australia. Alexe atrăgea atenția primarului Capitalei că nu se îngrijește de sănătatea cetățenilor. Schimbul de replici a început în aceiași zi, când Gabriela Firea, a izbucnit:
Mutați-vă din București, dacă nu vă place în București!
La rândul său, Costel Alexe i-a răspuns primarului Capitalei, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Îmi recomandați “să mă mut din București” dacă nu îmi convine faptul că orașul este unul extrem de poluat și care generează deșeuri, așa cum am atras atenția. Am și eu câteva recomandări, doamnă primar:
1. Mutați-vă dumneavoastră ÎN București! Dumneavoastră locuiți în județul Ilfov. Poate dacă ați locui efectiv în București v-ar păsa mai mult de traficul infernal și de poluare.
2. Rețineți asta, stimată doamnă: Bucureștenii pur și simplu “inhalează otravă”. Asta este poluarea: Otravă lentă”, a scris Costel Alexe, Ministrul Mediului.

Gabriela Firea, plângere penală împotriva Ministrului Mediului

Astăzi, Gabriela Firea a anunțat că a pregătit o plângere penală pe numele ministrului Alexe.

„Am pregătit plângerea împotriva ministrului Mediului, domnul Costel Alexa, pentru că a indus panică în rândul populaţiei afirmând în emisiuni televizate şi reluând acele declaraţii pe pagina sa de socializare că în Bucureşti, cetăţenii ar trebui să poarte mască de protecţie şi că se respiră otravă.
Consider că domnul Alexa a avut sau are un interes şi politic şi patrimonial făcând aceste afirmaţii, deoarece în afara faptuilui că induce stare de panică în rândul populaţiei şi în rândul ambasadorilor, pune pe fugă sistemul investişionale”, a explicat Firea, potrivit Mediafax.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI