Scandal de proporții între Andreea Bănică și Iulia Albu! „E o perversă și o prefăcută”. De ce au rupt cele 2 relația de prietenie

Diana Radu 13.07.2020, 18:40
Scandal de proporții între Andreea Bănică și Iulia Albu! „E o perversă și o prefăcută”. De ce au rupt cele 2 relația de prietenie

Andreea Bănică și Iulia Albu au rupt relația de prietenie. Astfel, cele două au devenit din prietene adversare care nu ratează ocazia să-și arunce replici dure. Recent, artista a dezvăluit ce a determinat-o să nu mai vorbească cu Iulia Albu.

Andreea Bănică, despre Iulia Albu: „E o perversă și o prefăcută”

Ruptura dintre cele două s-a produs prin anul 2018, atunci când fosta soție a lui Mihai Albu a criticat-o dur pe Andreea Bănică. Acum, după doi ani de la eveniment artista a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre criticul de modă.

„Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea? Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se și comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul. Daaar… dacă tot am ajuns la ele… Ai putea să renunţi la tentativa de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că… ai 50 de perechi cel puţin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Hai, Sărbători fericite şi să-ţi aducă Moşul un stilist bun! Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1”, a scris Iulia Albu pe blogul ei personal la sfârșitul anului 2018.

andreea banica, iulia albu, scandal
Andreea Bănică, despre Iulia Albu: „E o perversă și o prefăcută”

Invitată la emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, Andreea Bănică a dezvăluit faptul că Iulia Albu a trădat-o. Artista spune că ea a avut încredere în ea ca prietenă, însă nu este decât o „prefăcută”. În plus, aceasta sugerează că Iulia nu ar fi un om corect sau onest , motiv pentru care a ales să rupă orice legătură cu aceasta.

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram. Mie îmi plac oamenii onești, corecți. Am avut o relație la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Și cred că am greșit. Pentru mine contează oamenii onești, corecți. Și am rupt orice legătură. Nici nu contează ce spune, poate să spună orice despre mine”, a afirmat Andreea Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe