Scandal de proporții în familia unui fost internațional. A fost la un pas de închisoare după ce și-a agresat soția

Stan Filon 06.08.2022, 13:33

Scandal de proporții în familia unui fost internațional român cunoscut pentru comportamentul său foarte agresiv. Vorbim despre Ionel Ganea, fostul fotbalist de națională. Acesta a intrat în atenția autorităților, după ce și-a agresat actuala soție. Fostul fotbalist se pare că i-a aplicat o corecție soră cu moartea soției sale, care între timp a obținut și un ordin de restricție împotriva partenerulului său de viață. Istoria pare să se repete pentru fostul internațional român, care se află la al doilea mariaj.

Scandal de proporții în familia unui fost internațional

Ionel Ganea și-a bătut crunt soția, iar femeia a depus plângere la poliție pe numele soțului său. Între timp, femeia și-a retras plângerea, însă dosarul a mers mai departe, iar judecătorul a emis un ordin de restricție pe numele fostului fotbalist român. În cazul în care fostul atacant al naționalei României ar fi încălcat acest ordin, el ar fi riscat să ajungă la închisoare.

„Admite în parte cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA FĂGĂRAŞ, privind pe victima GANEA MONICA MARIA, în contradictoriu cu pârâtul GANEA IOAN-VIOREL, şi în consecinţă: În baza art. 38 – 40 din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, dispune emiterea ordinului de protecţie în favoarea victimei GANEA MONICA MARIA pentru o perioadă de 6 luni, constând în respectarea de către pârât a următoarelor obligaţii şi interdicţii: Obligă pe pârât să păstreze o distanţă minimă determinată de 100 m, faţă de victima GANEA MONICA MARIA. Interzice pârâtului orice contact direct, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima GANEA MONICA MARIA”, se arată în decizia instanței.

Scandal de proporții în familia unui fost international
Scandal de proporții în familia unui fost international

Ionel Ganea și-a snopit în bătaie soția

Ionel Ganea nu se află la primul episod de acest fel. Toți microbiștii își amintesc de Ionel Ganea care l-a strâns de gât pe tușierul unei partide a celor de la Poli Timișoara. În 2016, pe când era antrenorul lui FC Voluntari, Ganea a avut un comportament golănesc față de o jurnalistă, pe care a făcut-o „țărancă proastă”. A fost amendat atunci de FRF, dar și de echipa sa.

O altă victimă de-a lui Ionel Ganea este Dana, fosta sa soție. Femeia i-a stat alături timp de 24 de ani, timp în care a suportat bătăi crunte. S-au despărțit într-un final, iar femeia nu a mai răbdat atunci când a văzut că Ionel Ganea devine violent chiar și cu fiica lor.

„Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…

Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”, spunea Dana, fosta soție a lui Ionel Ganea.

Urmăriți Impact.ro și pe