Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Cui i-a lăsat averea pe care a strâns-o și ce condiții a impus artista

Ana Anitoiu 06.10.2022, 10:23
Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Cui i-a lăsat averea pe care a strâns-o și ce condiții a impus artista

Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Cântăreața de muzică populară a anunțat cui îi lasă averea, precum și ce condiții a impus pentru ca moștenitorul ei să intre în posesia acesteia, după moartea ei.

Cui îi lasă averea Saveta Bogdan

Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit că și-a trecut locuința pe numele fiicei sale, care este stabilită în Statele Unite ale Americii. Fiica interpretei a venit într-o vizită în țară după o perioadă de 12 ani.

„Fata mea a venit din America, pentru o săptămână, cam zece zile. Eu, de fapt, am chemat-o anul trecut, de când am fost la ea, că anul trecut am stat la ea trei luni și am rugat-o să vină în țară, ca să pot să îi fac actele pe casă și pe ce am eu, mă rog, ce am avut la bancă, ce am… Să îi fac și eu și am făcut actele, am făcut-o proprietar, acum eu sunt coproprietar, sunt chiriașă acum la ea și am vrut eu să fie.

Toată lumea mă întreabă de ce am făcut actele pe casă, știi ce se întâmplă … ea are numai cetățenie americană, nu are și cetățenie română și acum o să își ia și română, dar ea de 12 ani, are numai cetățenie americană”, a explicat Saveta Bogdan, la Antena Stars.

Saveta Bogdan a primit facturi uriase
Saveta Bogdan

Clauze pentru moștenirea lăsată de Saveta Bogdan

Totuși, Saveta Bogdan a pus unele clauze pe care fiica ei trebuie să le respecte. Cântăreața de muzică populară a spus că atât cât va trăi, va locui în casa ei. Abia după moartea ei, fiica ei va deveni cu adevărat proprietarul locuinței.

Interpreta Saveta Bogdan a spus că și-a dorit să-și treacă locuința pe numele fiicei sale pentru propria liniște. Cântăreața de muzică populară a precizat că fiica sa a fost emoționată de gestul ei, deoarece nu se aștepta, și că a îmbrățișat-o, a pupat-o și a început să plângă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...